محمدحسین بهزادفر، نفر اول رشته حفظ کل قرآن سی و هفتمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با خبرنگار ایکنا در مورد این رویداد قرآنی گفت: سومین سالی بود که توفیق حضور در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان وزارت علوم و جشنواره ملی را دارم و حاصل آن، دریافت رتبههای مختلفی بوده است.
وی افزود: تا حدودی از سطح داوری و رقبا و روند اجرای این دوره رضایت داشتم. دانشگاه لرستان نیز توان خود را به کار گرفته بود. البته ایرادات جزئی وجود داشت که حتماً برگزارکنندگان نیز متوجه آن شدهاند و امیدوارم برای سالهای آینده این موارد رفع شود.
بهزادفر درباره سطح فنی این دوره بیان کرد: در رشته حفظ کل خوب بود، سایر رشتهها را به صورت تخصصی دنبال نکردم. در رشته حفظ کل شاهد حضور شرکتکنندگانی بودیم که در مسابقات مختلف و از جمله مسابقات سازمان اوقاف جزء فینالیستها بودهاند به عنوان مثال هر سه نفر اول رشته حفظ کل قرآن طی سالهای مختلف فینالیست مسابقات اوقاف بودند و نمره کامل حسن حفظ را دریافت کردند و باید اذعان داشت که حداقل سطح رشته حفظ کل بالا بوده است.
این حافظ کل قرآن کریم تصریح کرد: سطح هیئت داوران و ترکیب آنها نیز خوب بود، در بخش لحن، صوت، وقف و ابتدا و تجوید شاهد حضور داوران شناختهشدهای بودیم.
بهزادفر یکی از نکات مثبت این دوره را برگزاری آن در تاریخ مناسب دانشگاهی عنوان کرد و گفت: این تاریخ برای دانشجویان بسیار مطلوب بود. ما سابقه تداخل مسابقات با امتحانات دانشجویی را داشتهایم، سال گذشته فینال مسابقات سراسری قرآن سازمان اوقاف در اهواز، وسط امتحانات ترم بود. من فردای اجرا در اهواز، در تهران امتحان داشتم.
وی افزود: استان لرستان نیز در این تاریخ، مناسب برای میزبانی بود. این استان به لحاظ آب و هوا در این فصل سال، فضای با طراوتی داشت.
نفر اول رشته حفظ کل قرآن کریم در سی و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: یکی از نکات تا حدودی منفی مسابقات، اسکان متسابقان در چندین هتل و مهمانسرا و ارائه صرف خدماتی همچون نهار و شام در دانشگاه بود و این باعث میشد تا شرکتکنندگان مداوم در مسیر دانشگاه، که مسافت نسبتاً زیادی با شهر داشت، باشند.
بهزادفر در مورد جایگاه فعالیتهای قرآنی و جشنوارهها در دانشگاهها تصریح کرد: فعالیتها خوب است، اما کافی نیست و همت و اهتمام مسئولان قرآنی دانشگاهها در سطح بالاتر وزارت علوم را میطلبد.
وی با اشاره به اینکه اطلاعرسانی جشنواره در سطح شهر، دانشگاه و رسانهها وضعیت خوبی داشت، افزود: نگاه به این جشنواره مانند دیگر رویدادهای دانشگاهی نیست و مقداری به آن کمتوجهی میشود. احساس میکنم این جشنواره جای پرداخت بیشتری دارد.
بهزادفر تصریح کرد: مسئولان فرهنگی و قرآنی میتوانند کلاسها و کارگاههای آموزشی متعددی را برای بهرهمندی دانشجویان تدارک ببینند. شاید الان کمتر از 40 درصد ظرفیت قرآنی دانشگاهها مورد استفاده قرار میگیرد، این استفاده هر چقدر بیشتر، فضای دانشگاه و دانشجویان قرآنیتر خواهد شد.
وی در پایان اظهار کرد: در مراسم اختتامیه فرصت نشد و از این فرصت گفتوگو با ایکنا استفاده و اعلام میکنم، دوست دارم، ثواب تلاوتهایم در این مسابقات و اگر رتبه اول ارزشی از لحاظ معنوی داشته باشد، آن را به روح پدرم، که حدود ششماه قبل دار فانی را وداع گفت و روح شهید عزیز، آرمان علیوردی تقدیم کنم.
محمدحسین بهزادفر، متولد بهمنماه سال 1379 دانشجوی مقطع کارشناسیارشد رشته حقوق مالکیت فکری در دانشگاه شهید بهشتی تهران است.
مهمترین رتبهای که این حافظ کل قرآن به دست آورده است، رتبه سوم مسابقات بینالمللی قرآن کشور امارات در بخش احسنالاصوات است و تاکنون بالاترین رتبه یک ایرانی در این مسابقات بوده است.
او همچنین در سال 1398 در مسابقات بینالمللی قرآن کشور الجزایر رتبه چهارم را به دست آورد. کسب رتبه سوم مسابقات قرآن کشور بنگلادش از دیگر رتبههای او در رویدادهای بینالمللی است.
بهزادفر در سال 93 در مقطع شکوفهها در رشته حفظ کل رتبه اول کشور را به دست آورد و یک سال بعد همین رتبه را در رشته ترتیل تکرار کرد. او سه بار هم در جشنواره قرآنی وزارت علوم رتبه اول را به دست آورده است.
محمدحسین بهزادفر، مدرک درجه سه حفظ تخصصی قرآن را که سال 92 و زمانی که در پایه دوم راهنمایی بود به دست آورده و امسال نیز در آزمون کتبی کسب مدرک درجه دو شرکت کرده است.
انتهای پیام