کد خبر: 4276166
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰

پیشتازی مرکز آموزش‌های سازمان قرآنی دانشگاهیان در حوزه هوش مصنوعی

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور با اشاره به پیشتازی این مرکز در برگزاری دوره‌های هوش مصنوعی از ارائه 25 عنوان آموزشی در سال گذشته و ارتقای این تعداد در سال جدید خبر داد.

سعید رسته‌مقدم، مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشورسعید رسته‌مقدم، مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور در گفت‌وگو با ایکنا گزارشی از عملکرد این مرکز در سال ۱۴۰۳ ارائه کرد و گفت: مرکز آموزش‌های تخصصی قرآنی در سال گذشته با برگزاری بیش از ۲۵ عنوان دوره آموزشی در حوزه‌های مختلف، توانست گام‌های مؤثری در ارتقای سطح علمی و مهارتی مخاطبان خود بردارد.

وی ارائه این 25 عنوان دوره آموزشی را جهشی در عملکرد این مرکز نسبت به سال 1402 اعلام کرد و گفت: با این تعداد افزایش قابل توجهی در برنامه‌ها داشته‌ و رکوردی در این زمینه به دست آورده‌ایم.

رسته‌مقدم با اشاره به اینکه افزایش برنامه‌ها تأثیر قابل توجهی در تعداد مخاطبان ما داشته است، گفت: در طول سال گذشته بیش از دو هزار و 770 نفر در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند که مجموع نفر- ساعت آموزش ارائه‌شده بیش از 138 هزار نفر ساعت بوده است. این آمار نشان‌دهنده استقبال گسترده علاقه‌مندان از دوره‌های متنوع این مرکز است.

درآمدزایی و توسعه پایدار آموزشی

وی در خصوص درآمدزایی این مرکز نیز اعلام کرد: درآمد حاصل از برگزاری این دوره‌ها بیش از چهار میلیارد ریال(معادل 400 میلیون تومان) درآمد ثابت از دوره‌های آموزشی کسب کردیم. همچنین قراردادهای مختلفی نیز با سازمان‌های مختلف منعقد و دوره‌های آزاد متعددی برگزار کردیم که نشان‌دهنده نقش مؤثر این مرکز در ارائه خدمات آموزشی پایدار و باکیفیت است.

رسته‌مقدم در خصوص محتوای 25 عنوان دوره آموزشی برگزار شده توسط این مرکز، گفت: سال گذشته پنج کارگروه تخصصی در مرکز آموزش‌ها تعریف و تشکیل شد و در پنج کارگروه عناوین و موضوعات دوره‌های به صورت تخصصی طراحی شد.

وی به معرفی این پنج دپارتمان پرداخت و گفت: در دپارتمان «قرآن و معارف» روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم، تجوید پایه، تربیت معلم قرآن کریم، آشنایی با مجلات پژوهشی معتبر در الهیات و کارگاه معرفی وب‌سایت‌های پژوهشی خارجی طراحی شد. 

رسته‌مقدم ادامه داد: در دپارتمان «علوم تربیتی و خانواده»، مهارت‌های زندگی مشترک و دوره مقدماتی تکنیک‌های تسهیلگری؛ در دپارتمان «رسانه و فضای مجازی»، خبرنگاری، خبرنگار معارفی و اعتلای بصیرت رسانه‌ای؛ در دپارتمان «علوم کامپیوتر و یادگیری الکترونیکی» طراحی وب‌سایت با هوش مصنوعی، تولید محتوای متنی، ساخت پادکست و مدیریت رسانه‌های اجتماعی با هوش مصنوعی و در دپارتمان «فرهنگ و هنر و مدیریت و کارآفرینی»، دوره طراحی بازی رومیزی، کارگاه نقد کتاب، آشنایی با مفاهیم نوآوری در کسب‌وکارهای فرهنگی و اسلامی طراحی و برگزار شد. 

وی با بیان اینکه مرکز آموزش‌ها در سال گذشته تلاش کرده با بهره‌گیری از اساتید متخصص، فضای آموزشی مجهز و محتوای آموزشی به روز نقش مهمی را در ارتقای دانش و مهارت علاقه‌مندان ایفا کند، گفت: همین امر موجب جذب تعداد فراگیران بیشتری شده است. 

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور از انعقاد قرارداد با وزارت دفاع، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت بهداشت در سال گذشته نیز خبر داد و گفت: مرکز آموزش‌های تخصصی قرآنی در سال ۱۴۰۳ علاوه بر دوره‌های عمومی، دوره‌های آموزشی ویژه سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی را نیز برگزار کرده است. از جمله این دوره‌ها می‌توان به دوره سایا ۱ (آشنایی با فضای مجازی) با همکاری صاایران و دوره‌های رسانه و خبر با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد. این دوره‌ها در راستای ارتقای سطح سواد رسانه‌ای و توانمندسازی کارکنان این سازمان‌ها برگزار شده است.

انعقاد تفاهم‌نامه آموزشی با تولیت حرم حضرت عبدالعظیم(ع)

وی اضافه کرد: در حال انعقاد تفاهم‌نامه آموزشی با تولیت حرم حضرت عبدالعظیم(ع) هستیم و هدف‌گذاری شده تا در سال جاری هم از نظر تعداد دوره‌‌ها و هم از نظر درآمدزایی افق‌های جدیدی را در حوزه آموزش باز کنیم.

رسته‌مقدم به پیشتازی مرکز آموزش در خصوص آموزش بهره‌مندی از هوش مصنوعی نیز اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه مرکز ما یک مرکز تخصصی قرآنی است و دوره‌هایی که برگزار می‌کند با محوریت مباحث قرآنی است اما در میان واحدها و مراکز آموزشی جهاددانشگاهی در زمینه برگزاری دوره‌های هوش مصنوعی جزو مراکز پیشتاز هم از نظر تعداد دوره و هم از نظر تعداد فراگیر جذب شده هستیم و تمرکز ویژه ما بر این است که در سال جاری نیز این روند ادامه یابد.

وی اعلام کرد: امسال تنوع و تعداد دوره‌ها در خصوص هوش مصنوعی افزایش خواهد یافت و از آنجایی که برگزاری دوره «هدهد» در تابستان 1403 با استقبال خوبی مواجه شد و والدین تقاضای برگزاری این دوره را در تابستان سال جاری دارند با برنامه‌ریزی جدید و اضافه کردن مباحث آموزشی هوش مصنوعی امسال نیز میزبان کودکان 6 تا 12 سال در این دوره آموزشی تابستانه خواهیم بود.   

فاطمه بختیاری 

انتهای پیام
captcha