به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، نشست فرهنگی و قرآنی روز سه شنبه، ششم خردادماه، با حضور شمیم افضل، ریئس بنیاد اسلامی بنگلادش، سیفزاده، سرپرست سفارت ایران، اصغر خسروآبادی، سرپرست رایزنی فرهنگی ایران، علیرضایی، نماینده جامعه المصطفی(ص) در بنگلادش، طارق سراجی، رئیس گروه زبان و ادبیات فارسی و مدیران ارشد بنیاد اسلامی بنگلادش، معاونین و جمعی از کارشناسان این بنیاد و دو نماینده قرآنی بنگلادش که برای شرکت در سی و یکمین دوره از مسابقات بینالمللی قرآن کریم در تهران انتخاب شده اند، برگزار شد.
شمیم افضل، این نشست را به فال نیک گرفت و اظهارامیدواری کرد، این دیدار فتح بابی باشد برای ارتباط بیشتر رایزنی فرهنگی ایران با این بنیاد.
ریئس بنیاد اسلامی بنگلادش افزود: جنس کار رایزنی فرهنگی ایران با بنیاد اسلامی بنگلادش خیلی نزدیک است و ما حوزههای فعالیتی مشترک فراوانی با هم داریم که با تدوین برنامههایی جامع، فعالیتهای مشترک خود را آغاز می کنیم .
وی در ادامه پیشنهاد کرد: امسال ماه مبارک رمضان میتواند فضای خوبی باشد برای حضور پررنگ تر رایزنی فرهنگی ایران در مسجد بیتالمکرم با انجام فعالیتهای قرآنی همچنین، برگزاری نمایشگاه و نیز انجام ملاقاتهای بیشتر برای ادامه کارهای مشترک دو مجموعه فرهنگی اسلامی، ضروری است.
شمیم افضل افزود: بنیاد اسلامی بنگلادش آماده همکاری در زمینههای مختلف با رایزنی فرهنگی ایران است و در مواردی همچون برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم نیازمند کمک و انتقال تجربیات ایران توسط رایزنی است. از رایزنی تقاضا داریم تجربیات ایران را به ما انتقال دهند تا در سالهای آینده شاهد برگزاری این رویداد بزرگ قرآنی در بنگلادش باشیم.
خسروآبادی، در سخنان خود فعالیتهای رایزنی فرهنگی ایران در بنگلادش را تشریح و تأکید کرد: تمامی فعالیتها بر اساس بندهای موجود در تفاهم نامه علمی آموزشی امضا شده بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و بنگلادش است که در نهایت آشنایی و نزدیکی دو کشور به لحاظ فرهنگی، ترویج زبان و ادبیات فارسی، تعاملات اسلامی و دینی است.
وی اطمینان داد که رایزنی فرهنگی ایران تمام تلاشش را خواهد کرد تا تجربیات ایران را در زمینه برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم به بنیاد اسلامی بنگلادش منتقل کند.
یادآور میشود، برای شروع کار مشترک رایزنی فرهنگی و بنیاد اسلامی بنگلادش مقرر شد در کتابخانه بزرگ مسجد «بیت المکرم» فضایی در اختیار رایزنی فرهنگی قرار گیرد تا آن را با کتابهای مناسب و منشورات خود، تابلوهای قرآنی و ایرانشناسی تجهیز کند و بعنوان بخش ایران بطور دایمی نامگذاری شود و نیز غرفه ای را برای انجام امور نمایشگاهی در این فضا برای ماه مبارک رمضان در اختیار بگیرد.