پرهیز از افراط و تفریط در بررسی عملکرد دولت در مقابله با کرونا
کد خبر: 3887824
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد:

پرهیز از افراط و تفریط در بررسی عملکرد دولت در مقابله با کرونا

محمدحسین فرهنگی با بیان اینکه افراط و تفریط در اظهارنظرها و اقدامات در مقابله با کرونا درست نیست، اظهار کرد: برای مثال در برخی از استان‌ها، مسئولان استانی از خبرنگارانی را که انتقاداتی از وضع موجود داشتند، تحت تعقیب قضایی قرار می‌دهند و در مقابل شاهد بی‌تفاوتی نسبت به برخی تفریط‌ها و نشر اکاذیب در فضای مجازی هستیم.

محمد حسین فرهنگی   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس

محمدحسین فرهنگی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا، به بیان نکاتی درباره اقدامات مسئولان دولتی در راستای مقابله با کرونا و همچنین انتقاداتی که برخی متخصصان درباره لزوم اعمال قرنطینه دارند، پرداخت و گفت: موضوع قرنطینه با برداشت‌های متفاوت و متنوعی مطرح می‌شود. گاهی منظور از قرنطینه‌ای که مطرح می‌شود، قرنطینه بیماران است که امری طبیعی است و حتماً باید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای این افراد که در منازل در قرنطینه هستند، برنامه داشته باشد؛ به این معنا که مسئولان مراکز بهداشت ‌در همه شهرستان‌ها دائما با آنها در ارتباط باشند و اگر لازم بود سرکشی‌هایی به این افراد صورت بگیرد تا قرنطینه آنها در منازل، باعث توسعه بیماری نشود. این یک برداشت از این موضوع است.

برداشت‌های متفاوت از قرنطینه

وی ادامه داد: برداشت دیگر، قرنطینه مجموعه شهرها است که طبیعتاً مراد این نیست که شبیه دوران حکومت نظامی، کسی حق تردد نداشته باشد و برای تأمین غذا و نظایر آن، تدابیر لازم اتخاذ شود. از ابتدا، کسانی‌که در دولت و از جمله شخص رئیس جمهور مخالفت می‌کردند، مرادشان این نوع از قرنطینه بود، نه قرنطینه کسانی‎که مشکوک به بیماری یا مبتلا هستند. این نکته مهم است و باید در اظهار نظرها مورد توجه قرار گیرد و این دو از هم تفکیک شوند. روش و محدودیت‌هایی هم که دولت در شرایط کنونی در پیش گرفته است، روش کاملاً درستی است و صدا و سیما و سایر دستگاه‎ها هم توصیه‎هایی به عموم مردم ارائه می‌دهند که این توصیه‌ها هم به‌جا است و باید کاملاً رعایت شود.

لزوم پرهیز از افراط و تفریط

منتخب مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس یازدهم، با اشاره به ضرورت پرهیز از افراط و تفریط در اظهار نظر در مورد عملکرد دولت در مقابله با کرونا تأکید کرد: معتقدم افراط و تفریط در اظهارنظرها و اقدامات در این زمینه درست نیست. برای مثال در برخی از استان‌ها، مسئولان استانی از خبرنگارانی که انتقاداتی از وضع موجود داشتند، انتقاد می‎کنند یا حتی آنها را مورد تعقیب قضایی قرار می‌دهند و در مقابل شاهد بی‌تفاوتی نسبت به برخی تفریط‌ها و نشر اکاذیب در فضای مجازی هستیم. بنابراین تضعیف نهادهای رسمی و رها شدن نهادهای غیررسمی، کار درست و حساب شده‌ای نیست.

فرهنگی تأکید کرد: باید سنجیده عمل کرد و توجه داشته باشیم که این ویروس همه جهان را فرا گرفته است. اگر هم تذکراتی در این زمینه وجود دارد، مسوولان ذی‌ربط باید آنها را به صورت مسئولانه مورد توجه قرار دهند و ستادهای مربوطه در سطح کشور و استان‌ها باید به این مسائل توجه کنند.

افراد حاضر در خط مقدم مقابله با کرونا حمایت شوند

عضو کمیسیون ویژه تولید ملی در مجلس افزود: در مجموع باید گفت که مسئولان در بخش‌های مختلف از جمله در حوزه بهداشت و درمان و آرامستان‌ها، نیروهای نظامی و بسیج و برخی مسئولان و ادارات استانی، اقدامات ارزنده‌ای برای مقابله با کرونا انجام داده و می‎دهند که شایسته تقدیر است.

فرهنگی بیان کرد: اما از مسائلی که این روزها باید به آن توجه کرد، تدبیر برای افزایش مقاومت جسمی و روحی کسانی است که در خط مقدم مقابله با کرونا هستند. کسانی که در بیمارستان‌ها، آرامستان‌ها، ورودی شهرها و سایر دستگاه‌ها، به صورت بیست و چهار ساعته در حال تلاش و در معرض خطر نیز هستند، باید مورد توجه بیشتری قرار گیرند. اینها هم همانند بقیه مردم، دارای خانواده هستند و نیاز به استراحت دارند. بنابراین باید حتماً از کارکنان بیمارستان‌هایی که درگیر نیستند و سایر بخش‌هایی که فعالیت‌شان مشابه مراکز مذکور است، پس از گذراندن توجیهات و آموزش‌هایی که لازم است، استفاده شود و به صورت نوبت کاری، جایگزین آنها شوند تا فشارهای کاری باعث فرسایش جسمی و روحی آنان نشود.

وی در پایان گفت: بقیه اقدامات نیز به صورت طبیعی در حال انجام است و بخش‌های مختلف مشغول فعالیت هستند. مجدداً تأکید می‌کنم که مردم هم باید به توصیه‌های مسئولان عمل کنند.

انتهای پیام
captcha