بسیج اساتید در همه سال‌های فعالیت رویکرد حل‌المسائلی داشته است
کد خبر: 3937473
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۶
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد:

بسیج اساتید در همه سال‌های فعالیت رویکرد حل‌المسائلی داشته است

حیدری اظهار کرد: دانشگاه آزاد با همکاری بسیج اساتید در هر استانی شروع به ایجاد سرای نوآوری و شناسایی ظرفیت‌های استانی کرده است تا بتوانیم یک کار مهارتی و دانش‌بنیان در آن شهر انجام دهیم و در حل مشکلات جامعه مؤثر واقع شویم، چراکه بسیج اساتید در همه سال‌های فعالیت به دنبال حل مسئله بوده است.

احمد حیدری

به گزارش خبرنگار ایکنا، وبینار «دستاوردها و ظرفیت‌های بسیج در صیانت از انقلاب اسلامی» عصر امروز چهارشنبه 5 آذرماه از سوی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور سردار رضا طلایی‎نیک، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع، ابراهیم صالحی‌عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، حبیب‌زاده، معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین، سردار سالار آبنوش، معاون عملیات سازمان بسیج مستضعفین، احمد حیدری، معاون پارلمانی دانشگاه آزاد، رشید جعفرپور، رئیس بسیج اساتید وزارت علوم، محمدرضا ابن‌الدین، جانشین بسیج اساتید کشور و محمد خوش‌چهره، اقتصاددان برگزار شد. 

احمد حیدری، معاون پارلمانی دانشگاه آزاد طی سخنانی در این وبینار اظهار کرد: در طول سالیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بسیج همواره در کنار مردم و نظام بوده و خود را سرباز واقعی نظام مقدس جمهوری اسلامی دانسته است و بسیج اساتید یکی از گران‌بهاترین شجره‌های طیبه‎ای است که تشکیل شد. اساتید بسیجی گروهی مرجع هستند که مردم به آنها اعتماد دارند و فرزندان خود را برای پرورش در اختیار آنها قرار داده‎اند. دانشگاه فنی و حرفه‎ای نیز از دانشگاه‌های خوب کشور است که مهارت محوری را در جامعه ترویج می‎کند. در چند سال اخیر نیز با تلاش هیئت رئیسه آن، اقداماتی ارزنده برای توسعه مهارت‌های حرفه‎ای انجام شده است.

وی افزود: امروز در همه دانشگاه‎های ما قسم اعظم اساتید که بسیجی هستند، در کنار مردم قرار دارند و به لطف خدای متعال در همه زمینه‎های فنی و مهندسی به پیشرفت‌های عظیمی نائل شده‌ایم و این در حالی است که دشمنان سعی زیادی کردند که در عرصه مهندسی و سازندگی، ما را وابسته کنند، اما با تلاش‎های بسیار خوبی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیجیان به ویژه اساتید بسیجی انجام دادند، امروزه بسیاری از کارهای مهندسی از سوی مهندسان داخلی انجام می‌‏شود و این در حالی است که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی حتی توان ساخت یک پل را نداشتیم.

حیدری اظهار کرد: پالایشگاه عظیم خلیج فارس که از سوی بسیج اساتید و قرارگاه خاتم‌الانبیاء ساخته شد و بسیاری دیگر از پروژه‌های راه‌سازی از دستاوردهای عظیمی بوده که ما داشته‎ایم. بسیج اساتید تشکیلات بسیار منظمی در کشور دارد که به گروه‌های مختلفی همانند گروه عمران، الکترونیک و ... نیز تقسیم شده‎اند که با توانایی‌هایی که دارند، در خدمت مردم و کشور هستند. بسیج اساتید می‏‌تواند نقص‌هایی که به دلیل ناکارآمدی برخی از مسئولان وجود دارد را برطرف کند. برای مثال امروزه در زمینه مسکن با مشکلاتی اساسی مواجه هستیم که بسیج اساتید به راحتی می‏‌تواند در صورت صدور مجوز از سوی دولت، مشکل مسکن را به خوبی برطرف کند، چراکه تمام ظرفیت‌های لازم برای خانه‎سازی وجود دارد و توان مهندسی آن نیز موجود است و به طور کامل در این عرصه خودکفا هستیم.

وی افزود: نیروی انسانی بسیار خوب و کارآمد داریم و اگر لازم باشد، مجلس نیز باید مجوز لازم را در این زمینه صادر کند. مشکل مسکن جوانان ما را به هیچ عنوان خارجی‌ها برطرف نمی‎کنند و قطعاً با استفاده از توان بسیج می‎توان این معضل را برطرف کرد؛ همان بسیجیانی که در هشت سال جنگ تحمیلی توانایی خود را به نحو احسن نشان دادند. ما کشوری همانند ژاپن نیستیم که زمین نداشته باشیم و مجبور باشیم دریا را پر کنیم. در سراسر کشور زمین‌های خالی بسیار زیادی وجود دارد که برای سازندگی می‎تواند مورد استفاده قرار گیرد، اما کافی است به اساتید بسیجی اعتماد شود.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد در پایان سخنان خود گفت: اساتید بسیجی این توانایی را دارند تا شرکت‌های دانش‌بنیانی که در دانشگاه آزاد و سایر دانشگاه‎های کشور تشکیل شده است را ساماندهی و با ایده‎های تازه‎ای که دارند به سازندگی در عرصه‎های مختلف کشور اقدام کنند تا دیگر شاهد خروج ارز و خام‎فروشی در کشور نباشیم. دانشگاه آزاد با همکاری بسیج اساتید در هر استانی شروع به ایجاد سرای نوآوری و شناسایی ظرفیت‌های استانی کرده است تا بتوانیم یک کار مهارتی و دانش‌بنیان در آن شهر انجام دهیم و در حل مشکلات جامعه مؤثر واقع شویم، چراکه بسیج اساتید در همه سال‌های فعالیت به دنبال حل مسئله بوده است.

همچنین سردار سالار آبنوش، معاون عملیات سازمان بسیج مستضعفین در این نشست به ارائه سخنرانی پرداخت و گفت: بنده در ابتدا به فلسفه بسیج اشاره می‎کنم. وقتی حضرت امام فرمان تشکیل بسیج را صادر کردند، برخی از لیبرال‌ها توان درک فلسفه آن را نداشتند و آگاه نبودند که بسیج بستر تحقق جمهوریت است. اگر همه ظرفیت‌های بسیج به معنای واقعی کلمه محقق شود، شاهد عمیق‎تر شدن این دریای بی‌کران خواهیم شد. نهادهایی همانند بسیج اساتید، بسیج دانشجویان و فرهنگیان بستر تشکیل جمهوریت هستند، لذا حضرت امام(ره) با خلق این پدیده درصدد حمایت از جمهوریت به معنای واقعی کلمه بودند که مبتنی بر تمام دستورات الهی باشد.

وی افزود: اگر امروزه هم تقابلاتی وجود دارد به این دلیل است که نتوانسته‎ایم همه قشرها به ویژه همه اساتید و دانشجویان را جذب کنیم، چراکه کمتر به این موضوع توجه کرده‌ایم. اگر همه اساتید و متخصصان سراسر کشور دور هم جمع شوند، قطعاً مشکلات کنونی را در ابعاد مختلف نخواهیم داشت. اگر بسیج اصناف، نخبگان دلسوز بازار را در ابعاد مختلف سازماندهی کرده بود، امروز شاهد نبودیم که چهار نفر از دور و نزدیک برای اقتصاد ما تصمیم بگیرند.

سردار آبنوش اظهار کرد: معمار کبیر انقلاب در ذهن خود به دنبال ایجاد پدیده‎ای بود که همه اقشار در قالب بسیج در قالب جمهوریت به دریای عظیم الهی وصل شوند. این ایده تا امروز در ذهن هیچ سیاستگذار دیگری در تاریخ نبوده است. شکل‌گیری بسیج منجر به تشکیل جهاد سازندگی و بعداً وزارت جهاد شد، لذا بسیج در حوزه سازندگی نیز در تمام نقاط کشور ورود پیدا کرد و منشأ اثر شد. بعد از دفاع مقدس که موضوع سازندگی مطرح شد، سپاه، بسیجیان نخبه را در قالب قرارگاه خاتم النبیاء سازماندهی کرد و مفتخریم امروز افرادی امتحان پس داده در این عرصه در اختیار داریم.

معاون عملیات سازمان بسیج مستضعفین یادآور شد: همین که بسیج احساس کرد نگاه‌ها در عرصه سازندگی به سمت دشمن‌ است و شرکت‌های خارجی قصد ورود به کشور و بستن قرارداد دارند، بنابراین وارد میدان شد تا مجبور نشویم دست خود را به سوی بیگانگان دراز کنیم، چراکه دشمنانی که نتوانستند در جریان جنگ تحمیلی ما را شکست دهند، می‎توانستند در قالب همین سازندگی به شکل لیبرالی، ما را به شکست بکشانند. از اساتید بسیجی درخواست دارم به میزان بیشتری به این موضوع بپردازند.

وی تأکید کرد: امروز در ساخت پالایشگاه، تونل، آبراه‎ها، ریل و... در منطقه و جهان حرف اول را می‌زنیم و در عرصه برنامه و طرح‎ریزی هیچ نیازی به بیگانگان نداریم و در هر عرصه‌ای که دولت‌ها با گرایش‌های مختلف نیازمند کمک بوده‎اند، بسیج وارد میدان شده و به صورت فراجناحی به سازندگی و خدمت به مردم مشغول بوده است. امیدواریم همه بر آن باشیم که این دریای بیکران را عمق ببخشیم و ان‌شاءالله ریشه بسیج آن‌‌قدر محکم شود تا حتی کسانی‌که به توان بسیج ایمان نداشتند، متوجه این قدرت عظیم شوند.

انتهای پیام
captcha