ایده بسیج مردمی به الگویی جهانی مبّدل شده است
کد خبر: 3937540
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه:

ایده بسیج مردمی به الگویی جهانی مبّدل شده است

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: امروز ابتکار امام راحل(ره) در تشکیل بسیج مردمی به ایده‌ای جهانی تبدیل شده که نمونه آن را در تشکیل بسیج مردم کشور‌های منطقه می‌توان دید.

به گزارش ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه امروز در دیدار جمعی از خانواده شهدا و ایثارگران جامعةالمصطفی که با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزارشد، با اشاره به جهانی شدن الگوی تشکیل سازمان بسیج مردمی، تصریح کرد: بسیاری از فتنه‌ها و توطئه‌هایی که در منطقه علیه جوامع و ملت‌ها طراحی شده بود، توسط همین الگو، که با نام‌های مختلف در کشور‌های منطقه شکل گرفته است، خنثی شد و این الگو کارآمدی خود را در رفع بحران‌های بزرگ به خوبی نشان داد.

وی ضمن تسلیت ایام وفات حضرت فاطمه معصومه (س) و ایام هفته بسیج افزود: انقلاب اسلامی فصل جدیدی برای جامعه ما و جهان رقم زد. انقلاب اسلامی میراث گرانقدر امام خمینی (ره) است که با رهبری و مجاهدت ایشان و همراهی و ایثار مردم تحقق یافت. از امام راحل یادگار‌های ارزشمندی باقی مانده که یکی از گران‌قدرترین آنها، تشکیل بسیج مستضعفین است که به فرموده مقام معظم رهبری، سرمایه عظیمی برای ملت ما است.

رئیس جامعةالمصطفی تأسیس بسیج به دستور امام خمینی (ره) را به دلیل شناخت ایشان از نگاه اسلام به جایگاه مردم دانست و یادآور شد: امام راحل(ره) با تمام وجود باور داشتند آنچه ملت اسلامی را در برابر کوران حوادث و توطئه‌ها حفظ و صیانت می‌نماید، حضور گسترده آحاد مردم است. با بررسی سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) نیز شاهد همین روش هستیم که در اوج سختی‌ها و گرفتاری‌ها، روحیه و حضور جمعی در جامعه اسلامی ایجاد نمودند که گره‌گشای مشکلات بود.

وی پیوند آحاد مردم و نیز مردم و پیشوایانشان را در جامعه اسلامی بسیار متفاوت با جوامعی خواند که در آن‌ها اصل، بر منافع فردی است و تصریح کرد: امروز نظام‌هایی که در دنیا مدعی ارائه نسخه نهایی از تمدن و حکومت‌داری هستند، مبنای خود را بر فردگرایی و تأمین منافع فردی برگرفته از لیبرالیسم نهاده‌اند. تربیت‌یافتگان این جوامع نخست باید به دنبال تأمین منافع خود باشند، ولی در نگاه اسلام، روح جمعی بر جامعه سیطره دارد و از سوی منبع امامت و پیشوای الهی جامعه، به عنوان حلقه وصل اجتماع تقویت می‌گردد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی الگوی بسیج را در دو طیف سازمان بسیج و فرهنگ و اندیشه بسیجی متجلی دانست و اظهار کرد: بسیج در قالب سازمانی مردمی، در نقطه‌های حساس، از حضور مردم برای رفع مشکلات استفاده کرد که یکی از برجسته‌ترین این عرصه‌ها، حضور نقش‌آفرین بسیج در ایام دفاع مقدس بود. با وجود توطئه‌های داخلی و خارجی فراوان در برابر انقلاب اسلامی، اگر این الگوی امام خمینی (ره) نبود، جامعه توان ایستادگی در برابر این حجم از حوادث را نداشت و آنچه امروز انقلاب اسلامی، جامعه و مردم را حفظ کرد، وجود همین سازمان مبارک است.

رئیس جامعةالمصطفی تحقق فکر، فرهنگ و روحیه بسیجی را در جامعه دارای اهمیت به مراتب بیشتری دانست و ابراز کرد: بسیج، روح جمعی و نگاه عمومی است که می‌تواند در همه جا نقش‌آفرین باشد. در دنیای امروز، فردی که دارای وجدان کاری، تخصص و تعهد باشد، نیرویی موفق دانسته می‌شود و به اندازه بهره‌ای که می‌برد، خدمت‌رسانی می‌کند اما نیروی بسیجی با داشتن احساس رسالت و تکلیف در انجام وظایف و برخورداری از روحیه مخلصانه، بدون چشم داشت به مردم خدمت‌رسانی می‌کند و این از ویژگی‌های فرهنگ بسیجی است که امام امت با تأسیس سازمان بسیج مستضعفین، به ملت ما ارزانی داشت.

وی، با اشاره به تأکید قرآن کریم بر لزوم غلبه روح جمعی در تحقق جامعه ایمانی، خاطرنشان کرد: شهدا با ایثار جان خود، اوج فرهنگ و روحیه بسیجی را معنا کردند و وجود آنان همواره باید برای ما الهام‌بخش باشد. امروز دشمنان انقلاب اسلامی، فرهنگ اسلام را هدف قرار داده‌اند؛ از این رو، جهاد علمی و فرهنگی، از مهم‌ترین عرصه‌های مجاهدت در عصر ما است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی با تأکید بر رسالت جامعةالمصطفی در زمینه انتقال فرهنگ مجاهدت علمی و فرهنگی در سراسر عالم، تصریح کرد: برای انجام این رسالت باید از روحیه بسیجی سرشار باشیم و در این مسیر، وجود بسیجیان، ایثارگران و خانواده معظم شهدا، از سرمایه‌های ارزشمند سازمان و برای همه ما الهام‌بخش است.

انتهای پیام
captcha