حکم رهبر انقلاب در انتصاب رئیس و اعضای هیئت امنای مؤسسه امام خمینی(ره)
کد خبر: 3954652
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷

حکم رهبر انقلاب در انتصاب رئیس و اعضای هیئت امنای مؤسسه امام خمینی(ره)

متن حکم رهبر انقلاب در انتصاب رئیس و اعضای هیئت امنای مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) 29 بهمن ماه با برپایی مراسمی در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی قرائت شد.

حکم رهبر انقلاب در انتصاب رئیس و اعضای هیئت امنای مؤسسه امام خمینی(ره)به گزارش ایکنا، متن حکم رهبر معظم انقلاب در انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ محمود رجبی و اعضای هیئت امناء مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) که توسط حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی عراقی، معاون امور روحانیت دفتر رهبر معظم انقلاب، قرائت شد، به شرح زیر است: 
 
مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام یادگار ارزنده و پربرکت عالم فقیه و مجاهد مرحوم آیت‌الله مصباح یزدی است؛ برکات این مؤسسه مبارک باید براساس اهداف ترسیم شده به وسیله خود آن عالم فقید دنبال شود، بدین منظور لازم است هیئت امنایی متشکل از حجج اسلام محمود رجبی، غلامرضا فیاضی، محمود محمدی عراقی، علی مصباح یزدی و مجتبی مصباح یزدی تشکیل گردد و مدیریت آن به تبعیت از تشخیص و تصمیم مرحوم آیت‌الله مصباح بر عهده حجت‌الاسلام محمود رجبی باشد. توفیقات حضرات آقایان را از خداوند متعال خواستارم.

سیدعلی خامنه‌ای
 
19/11/99

در این مراسم همچنین احکام جداگانه حجج اسلام و المسلمین فیاضی، رجبی، مجتبی و علی مصباح یزدی توسط محمدی عراقی به آنها اعطا شد.

قدردان نعمت رهبری و نظام اسلامی باشیم

همچنین آیت‌الله محمود رجبی، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در این مراسم با بیان اینکه خداوند نعمات زیادی در اختیار ما قرار داده است، گفت: نعمت معرفت به خدا، محبت اهل بیت(ع)، نظام اسلامی و رهبری عزیز از جمله برترین نعمات خداوند است که به ما ارزانی داشته است.

حکم رهبر انقلاب در انتصاب رئیس و اعضای هیئت امنای مؤسسه امام خمینی(ره)

وی افزود: از اینکه خدا به ما توفیق داده تا در مکانی تحصیل و تدریس کنیم که تحت اشراف عالیه رهبر انقلاب به عنوان حکیم الهی قرار دارد و سالیان درازی از الطاف و راهبری علامه مصباح برخوردار بودیم هم باید شاکر باشیم.

رجبی با بیان اینکه همچنان تحت الطاف معنوی علامه مصباح خواهیم بود، اظهار کرد: ایشان از استادشان، آیت‌الله بهجت نقل کردند که دست اولیای الهی بعد از رحلت برای کمک و حمایت از مؤمنان بازتر است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: باید شکر لسانی، اعتقادی و اندیشه‌ای این نعمت‌ها را به جا بیاوریم و این‌ها را نشانه الطاف الهی و حضرت بقیت‌الله و نه از دیگران بدانیم؛ این میراث گران‌بهایی که علامه بر جای گذاشته باید قدر دانسته شود و با تمام توان و تلاش  و نهایت اخلاص و استمداد از اهل بیت از آن پاسداری کنیم و در پویایی و بالندگی آن بکوشیم.

رجبی بیان کرد: در آخرین نامه علامه مصباح به مقام معظم رهبری گفتند: مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، خار بزرگی در چشم دشمنان اسلام و نظام به شمار می‌رود و امیدوارم پیشرفت‌های آن دچار رکود نشود و کاهش نیابد و همچنان هر چه بهتر مسیر بالندگی را بپیماید؛ این امیدی بود که ایشان داشتند و وظیفه ما را سنگین می‌کند که باید بیش از گذشته تلاش داشته باشیم.

رجبی بیان کرد: ما باید با تلاش خودمان روح مطهر علامه را شاد و رهبری معظم را خوشحال کنیم و راه ما هم همان راهی است که علامه برای ما ترسیم کردند؛ رهنمودهای و انفاس قدسیه ایشان در اختیار ما هست و باید با بهره‌گیری از آن، این راه را با قوت ادامه دهیم.

سوابق اجرایی و علمی آیت‌الله رجبی

یادآور می‌شود، آیت‌الله محمود رجبی در سال 43 با تشویق پدرشان به حوزه وارد شد و در مدرسه آیت‌الله گلپایگانی از محضر آیات مؤمن، حسن تهرانی، ستوده، شب زنده‌دار بهره برد، همچنین در سال 50 در دروس خارج فقه و اصول آیات عظام بهجت، تبریزی، مرتضی حائری، شاه آبادی، جوادی املی  شرکت کرد.

استفاده از دروس اخلاق آیات مشکینی، میانه‌جی، مظاهری و مصباح یزدی  همچنین فلسفه و تفسیر و علامه مصباح، تدریس فقه و اصول، فلسفه و منطق، جامعه‌شناسی اسلامی و نظام تفکر دینی علوم قرآن و تفسیر در دانشگاه های تهران، علامه طباطبایی، شهید بهشتی ،آزاد و شاهد از جمله فعالیت‌های علمی ایشان است.

رجبی دارای 30 مقاله علمی، 20 عنوان تألیف دارد، همچنین قائم مقام و معاون پژوهشی، مدیر گروه تفسیر و علوم اجتماعی مؤسسه امام خمینی(ره)، عضویت در شورای عالی حوزه و شورای متون درسی دانشگاه‌ها، جامعه مدرسین و هیئت امنای دانشگاه‌های قم، صنعتی و بروجردی و ...از جمله سوابق اجرایی وی محسوب می‌شود.

انتهای پیام
captcha