فرهنگسرای قرآن مشوق خیرین برای تولید فیلم‌های قرآنی باشد
کد خبر: 4053654
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۱:۲۷
در بیستمین همایش «عمری با قرآن» مطرح شد؛

فرهنگسرای قرآن مشوق خیرین برای تولید فیلم‌های قرآنی باشد

در بیستمین همایش تجلیل از پیشکسوتان قرآنی شهر تهران با عنوان «عمری با قرآن» پیشنهاد شد تا خیرین فرهنگساز با مدیریت فرهنگسرای قرآن، حامی تولیدات قرآنی باشند.

خیرین فرهنگی با مدیریت فرهنگسرای قرآن پای کار بیایندبه گزارش خبرنگار ایکنا، بیستمین همایش تجلیل از پیشکسوتان قرآنی شهر تهران با عنوان «عمری با قرآن» ۹ اردیبهشت‌ماه با حضور مهرداد باقری، رئیس سازمان فرهنگی _ هنری شهرداری و سایر معاونان به همت فرهنگسرای قرآن در سالن اجتماعات فرهنگسرا برگزار شد.

این همایش که با اجرای هادی ربیعی، مجری شبکه قرآن و معارف سیما همراه بود با تلاوت آیاتی از قرآن توسط هادی موحدامین، حائز رتبه نخست مسابقات بین‌المللی کشورمان آغاز شد.

سپس سعید زکی‌لو، رئیس فرهنگسرای قرآن طی سخنانی گفت: برکات اساتیدی که در این بیست دوره، منتخب شده‌اند تنها شامل تهران نبوده است، بلکه خدمات آنها کشور را دربرگرفته است.

وی با بیان اینکه اهل قرآن عمری است که عمر خود را در ساحت قرآن هزینه کرده‌ و چه معامله پرسودی کرده‌اند ادامه داد: یکی از مراسم فاخر و هرساله سازمان فرهنگی _ هنری شهرداری، تکریم از قرآنیان به هدف غایی جذب و تشویق جوانان به عرصه قرآن است.

زکی‌لو اظهار کرد: این اساتید در عرصه‌های مختلف قرآنی چون هنر، تالیف و پژوهش، مدیریت امور قرآنی، آموزش، قرائت و حفظ دارای خدمات هستند که در هر دوره از همایش عمری با قرآن از حدود ۵ یا ۶ استاد تجلیل می‌شود.


گزارش تصویری بیستمین همایش عمری با قرآن


وی با اشاره به فرمایش رهبری «هر مسجد پایگاه قرآنی» بیان کرد: مسجدمحوری یکی از دغدغه‌های رهبر انقلاب است که همین امر در بسته برنامه بر آستان جانان سازمان فرهنگی _ هنری دیده شد و بر این اساس با همکاری فرهنگسرا در ۲۲ منطقه تهران، محفل قرآنی در مساجد شاخص برگزار شد، چرا که مساجد محل پرورش، قاریان بوده‌اند.

سعید زکی‌لو

زکی‌لو گفت: امیدوارم با روحیه جهادی و مقاومت بتوانیم گام‌های مثمرثمری در این زمینه برداریم. همچنین از دوستان و همکاران به منظور تلاش گسترده برای برگزاری بهتر این برنامه تشکر می‌کنم.

در ادامه کلیپ‌هایی از تجلیل‌شوندگان این دوره پخش شد. از دیگر بخش‌های این مراسم می‌توان به همسرایی و تواشیح گروه اهل‌البیت(ع) به سرپرستی هادی آرزم با اجرای سه قطعه اسماءالهی، جوشن کبیر و هم‌خوانی قرآن اشاره کرد. سپس کلیپی از سوی سازمان فرهنگی _ هنری شهرداری تهران با عنوان «قلب تهران با قرآن می‌تپد» از سخنان مقام معظم رهبری به سمع و نظر حاضران در سالن رسید.

در بخش دیگر این برنامه محمدرضا صلح‌جو، پیشکسوت قرآنی کشورمان طی سخنانی گفت: ما همیشه به عنوان افرادی که در جریان تلاوت کشور سهمی داریم، مواردی را دغدغه داشتیم که بیان آن خالی از لطف نیست. هر چه فضیلت درباره قرآنیان، حاملان و عاملان به قرآن بگوییم، کم است. شما پیشکسوتان عمری را در راه قرآن سپری کردید و چه ارزشی بالاتر از این.

وی ادامه داد: قدر خود را بدانید و فضیلتی نصیب شما شده است که در قبال آن نعمت، مسئولیتی نیز مترتب شما است. غیر ممکن است خداوند فضیلتی را بدون زحمت به فرد یا افرادی بدهد و اینگونه است که افراد ماندگار می‌شوند.

صلح‌جو با مرور جریان قرائت قرآن کشور از یک دهه پیش از انقلاب اسلامی تاکنون، بیان کرد: در هر زمان متناسب با مقتصیات زمان و مکان مسئولیت قرآنیان متفاوت بود و روز به روز این مسئولیت سخت‌تر می‌شود.

وی در ادامه وظیفه اهالی قرآن چه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و چه پس از آن برشمرد و افزود: اوایل انقلاب گوش دادن به ندای امام خمینی(ره) و قرارگیری جریان قرآن در مسیر انقلاب، دهه اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی مقابله با هجمه دشمنان و گسترش انقلاب، دهه دوم انقلاب نشان دادن زیبایی‌های انقلاب به سایرین، دهه سوم بروز اختلاف نظرات و مشق سیاسی مردم و احزاب و تبیین سیاست درست و برداشت راه صحیح از قرآن، دهه چهارم جنگ اقتصادی و تحریم دشمنان انقلاب و مشکلات معیشتی و دهه پنجم طولانی شدن جنگ اقتصادی و بروز مشکلات معیشتی و دلسرد شدن طرفداران انقلاب و بعضا جداشدن برخی از انقلابیون از انقلاب بود که گسترش آرامش و صبر و  جلوگیری از این ریزش، وظیفه قرآنیان بوده و هست.

محمدرضا صلحجو

صلح‌جو بیان کرد: این امر با بالا بردن مطالعات و مجهز شدن به مکتب قرآن و ایدئولوژی اسلامی محقق می‌شود، زمانی که دست به روشنفکری بزنیم از پریدن نسل جوان، جلوگیری خواهیم کرد. در حال حاضر نباید جلسات قرآن صرف تلاوت قرآن باشد، بلکه باید در آنها روشنگری کرد و راه‌های عملی را به مسئولان نشان دهیم.

صلح‌جو به مراسم تکریم روز معلم سیدمحسن موسوی‌بلده از سوی خبرگزاری ایکنا در محل بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن اشاره کرد و افزود: ایشان در جریان قله تلاوت کشور هستند و زحمت زیادی نیز کشیده‌اند و تلاش کردند تا بتوانند، حرفی برای نسل جوان داشته باشند.

محسن علی‌اکبری

در ادامه محسن علی‌اکبری، تهیه‌کننده مجموعه‌های قرآنی با ابراز گلایه از اینکه خیرین فرهنگساز در کشور نداریم، گفت: نمی‌توان با بودجه‌های دستگاه‌ها و نهادها کاری کرد، خیرین باید پای کار بیایند و برای فرهنگ قرآنی بانی شوند. خیرین فرهنگساز می‌توانند با مدیریت فرهنگ‌سرای قرآن پای کار بیایند تا این فرهنگسرا این مبالغ را با مدیریت خود به تولیدکنندگان سریال‌ها و فیلم‌های قرآنی دهد.

فرهنگسرای قرآن مشوق خیرین برای تولید فیلم‌های قرآنی باشد

در این دوره از همایش از پنج پیشکسوت قرآنی شهر تهران در رشته‌های مختلف علوم قرآنی قرائت، داوری مسابقات، مدیریت امور قرآنی، تدریس، هنر چون محمدرضا مسیب‌زاده، یوسف افراش، محمدحسین محمد‌زاده، حسین اخوا‌ن‌اقدم و محسن علی‌اکبری، تهیه‌کننده و کارگردان با اهدای هدیه و تندیس همایش تجلیل و یادی از منتخبان مرحوم بیست دوره همایش عمری با قرآن شد.

هادی آرزم

همچنین طی این همایش مهرداد باقری، رئیس سازمان فرهنگی _ هنری شهرداری تهران به گروه تواشیح اهل‌البیت(ع) به سرپرستی هادی آرزم پیشنهاد داد تا کاری با محوریت قرآن کریم، با تمامی هزینه‌های سازمان فرهنگی _ هنری شهرداری تهیه و تولید کنند.

انتهای پیام
captcha