محمدرضا دشتیاردکانی، رئیس کانون سردفتران و دفتریاران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: خدماترسانی به محرومان را نباید به عنوان یک وظیفه کاری و شغلی نگاه کرد بلکه حمایت از ضعیفان از دستورات دینی ما بوده و همه مردم و مسئولان موظف هستند تا حد توان به نیازمندان و محرومان خدمات شایستهای را ارائه دهند.
وی افزود: در همین راستا سعی شده است با برنامهریزی و تحلیل عملکرد دفترداران از سوی کانون سردفتران و دفتریاران طرحهای خوبی را در این زمینه به محرومان ارائه شود تا شاهد حل مسائل و مشکلات قضایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) باشیم.
ارائه خدمات رایگان به محرومان و مددجویان
دشتیاردکانی در خصوص همکاری کانون سردفترداران با کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهار کرد: در راستای ارائه خدمات قضایی به محرومان تفاهمنامهای با کمیته امداد امام خمینی(ره) منعقد شده است که در این تفاهمنامه این موضوع مورد تاکید قرار گرفته است که دفترخانههای اسناد رسمی در سراسر کشور موظف هستند فعالیت اسنادی و ثبت اسنادی را که تا سقف یک میلیون ریال هزینه در بردارد را از مددجویان کمیته امداد دریافت نکنند و تمامی فعالیت این موارد را بهصورت رایگان به این عزیزان ارائه دهند.
برخورد جدی با سردفتر خاطی
رئیس کانون سردفتران و دفتریاران با بیان اینکه هفت هزار و 350 دفترخانه اسناد رسمی در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند تصریح کرد: همه دفترداران در هر نقطه از کشور ملزم به اجرای مفاد این تفاهمنامه هستند و اگر گزارشی مبنی بر کوتاهی در این زمینه به این کانون ارائه شود با سردفتر خاطی برخورد جدی انجام خواهد شد.
دشتیاردکانی یادآور شد: در طی روزهای نخست اجرای این طرح در بعضی مناطق سردفتران این امر را اجرایی نکرده و علت آن را بیخبری عنوان کرده بودند که با پیگیریهای انجام شده مبالغ دریافتی به مددجویان بازپرداخته شد واین مشکلات مرتفع شد.
وی با اشاره به همکاری خوب این کانون با معاونت حقوقی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: در حال حاضر 40 دفترخانه اسناد رسمی در تهران خدمات الکترونیک قضایی ارائه میدهند که امیدواریم تا پایان آبانماه 20 دفترخانه دیگر این خدمات را به مردم ارائه کنند و اگر این امر اجرایی شود در تفاهمنامه امضا شده تعداد دفترخانهها افزایش و خدمات بهتری به مددجویان این نهاد حمایتی ارائه خواهد شد.