کد خبر: 1311731
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۹
معممی‌مقدم :

مهم‌ترین وظیفه مبلغین خودسازی و تبلیغ عملی دین است

گروه اجتماعی: مدیر کل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: مهم‌ترین وظیفه مبلغین خودسازی و تبلیغ عملی دین است لذا نباید تنها به سخنرانی اکتفا کنند بلکه باید خود را به گونه‌ای پرورش دهند که آثار عملی دین در رفتار و کردارشان به خوبی مشخص شود.


رضا معممی‌مقدم، مدیرکل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به فرارسیدن ماه محرم گفت: محرم ماه حماسه و شجاعت و جوانمردی، ماه مبارزه با تبعیض و ذلت و عاشورا نماد آزادگی و ایستادگی در مقابل استبداد و ظلم است.



وی افزود: روز عاشورا حسین(ع) با خون خود عدالت را تعبیر کرد و همگان را به تلاش و مبارزه برای دستیابی به حقیقت زندگی فرا خواند، چرا که پیام کربلا و عاشورا پیام حریت، عدالت، عزت و سرافرازی است و نباید این اهداف بزرگ در مکتب حسین فراموش شود.



جوانان تشنه تربیت دینی هستند



معممی‌مقدم در ادامه به نقش مبلغان و روحانیون در گسترش فرهنگ دینی اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین وظیفه مبلغین خودسازی و تبلیغ عملی دین است لذا نباید تنها به سخنرانی اکتفا کنند بلکه باید خود را به گونه‌ای پرورش دهند که آثار عملی دین در رفتار و کردارشان به خوبی مشخص شود.



مدیر کل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور خاطرنشان کرد: مبلغان باید اهتمام ویژه‌ای به تربیت دینی مردم داشته باشند چرا که مردم این مرز و بوم به خصوص جوانان تشنه تربیت دینی هستند و به عنوان پیام رسانان اسلام باید برای انتشار معارف دینی از تمام قوای خود استفاده کنند.



وی تبلیغ ولایت و رهبری را از دیگر از وظایف مبلغین دانست و گفت: روحانیون و مبلغین دینی باید مردم را با جایگاه ولایت و رهبری بیشترآشنا کنند و مشکلاتی را که مردم سایر کشورها به واسطه نداشتن رهبری فقیه با آن مواجه هستند را به مردم بنمایانند.



بصیرت‌افزایی در سروده‌ها، شعرهای اجتماعی و عرفانی



معممی‌مقدم با بیان این موضوع که فلسفه برگزاری آیین‌های عزاداری ماه محرم، ترویج شعائر اسلامی و تقویت ایمان و اخلاق معنوی است افزود: در ایام سوگواری امسال با توجه به منویات مقام معظم رهبری هیئات مذهبی در محرم الحرام ۱۴۳۵ هجری قمری بر ترویج سبک زندگی حسینی تاکید می‌کنند.



مدیر کل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: آیین‌های ماه محرم باید به نحوی برگزار شود که مردم به ویژه نسل‌های جوان و نوجوان در جریان وقایع این رویداد بزرگ تاریخی قرار گیرند.



وی  مدیریت محتوایی مجالس عزاداری، آموزش مستمر مداحان، آسیب شناسی در حوزه مداحی ، توجه به مقوله نماز و امر به معروف و نهی از منکر در مجالس عزاداری و به ویژه بصیرت‌افزایی را از مهم‌ترین وظایف مداحان و ذاکرین اهل بیت(ع) دانست و گفت: ذاکرین اهل بیت، بصیرت‌افزایی را در سروده‌ها، مصائب، مدایح، شعرهای اجتماعی و عرفانی همواره باید مورد توجه قرار دهند .

captcha