کد خبر: 1314548
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۷
شریف خواستار شد:

ورود حفظ نهج‌البلاغه در حوزه‌های علمیه جهت تبیین رسالت‌های امیرالمؤمنین(ع)

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: یکی از حافظان نهج‌البلاغه با تأکید بر لزوم فراگیر شدن فنون و معارف نهج‌البلاغه، خواستار شد: لازم است تا حفظ نهج‌البلاغه در بطن حوزه‌های علمیه جهت تبیین رسالت‌های امیرالمؤمنین(ع) ورود یابد.


شیرین شریف، حافظ کل نهج‌البلاغه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با اینکه نهج‌البلاغه به چه میزان توانسته در خانواد‌ه‌ها به‌ویژه نوجوانان و جوانان جایگاه خود را پیدا کنند، گفت: متأسفانه هم‌اکنون نهج‌البلاغه در بین مردم مهجور مانده است و مهم‌ترین دلیل آن، عدم نگرش تخصصی به این مهم توسط کارشناسان و مبلغان دینی برشمرده می‌شود؛ به‌همین منظور لازم است تا برنامه‌ریزی سازنده جهت اجرایی شدن این مهم در دستور کار قرار گیرد.



وی به نقش حفظ نهج‌البلاغه و تأثیرگذاری آن در اشاعه فرهنگ دینی و قرآنی میان نسل جوان اشاره و تصریح کرد: فراگیر شدن فنون و معارف نهج‌البلاغه در کاهش غربت این کتاب شریف اثرگذار است؛ البته حفظ نهج البلاغه توسط روحانیون و مبلغان دینی است که می‌تواند در جامعه و مردم تأثیرگذار باشد و باید حفظ نهج‌البلاغه جهت تبیین رسالت‌های امیرالمؤمنین(ع) وارد حوزه‌های علمیه شود.



شریف نقش رسانه‌ها و مبلغان دینی را در ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) مؤثر عنوان کرد و گفت: مهم‌ترین درسی که می‌توان از خطبه‌های نهج‌البلاغه گرفت، این است که در محاسبات زندگی، دنیا و آخرت را با هم در نظر بگیریم، نه فقط دنیا را؛ بنابراین برای سعادت در همه حال باید از سیره و سنت امیرالمؤمنین(ع) بهره گیریم.



این حافظ نهج‌البلاغه، اهل بیت(ع) را مهم‌ترین مشوقان خود در راه حفظ نهج‌البلاغه می‌داند و معتقد است که حکمت 423 نهج‌البلاغه بیانگر این است که کسیکه برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت فرماید و کسی که میان خود و خدا را نیکو گردان خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد .



لازم به ذکر است که شیرین شریف، متولد سال 1363 است و با شرکت در دوره‌های حفظ هفتگی نهج‌البلاغه مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) کاشان با مربیگری منصوره رجبی و زینب حسن شیری، نهج البلاغه را حفظ کرده است؛ ناگفته نماند این مؤسسه دارای بیش‌از 20 حافظ نهج‌البلاغه است.

captcha