محمدحسین نیرومند، هنرمند کاریکاتوریست در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره جشنواره هنر مقاومت اظهار کرد: جشنواره هنر مقاومت فرصتی برای ارائه انواع و شکلهای مختلف مقاومت در جهان است که در قالب هنر تجلی پیدا میکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره تاثیر جشنواره در فرهنگ سازی مفهوم مقاومت گفت: در مقوله تأثیرات برپایی جشنوارهای چون هنر مقاومت، برگزاری جشنواره یک بخش و استفاده از ظرفیتهایی که در قالب جشنواره ایجاد میشود، یک مبحث دیگر است.
این کاریکاتوریست به مطلب فوق اضافه کرد: تمام تلاش ما نباید صرفاً به برپایی جشنواره معطوف شود، بلکه بهتر است زمینه برای گسترش آثاری که ارائه شده است مهیا شود تا شاهد تاثیرگذاری هر چه بیشتر جشنواره باشیم. نکته دیگر اینکه معتقدم فراهم کردن شرایط لازم برای ارائه آثار در کشورهای اسلامی و در سطح ملی شهرها و شهرستانها، یکی از مواردی است در تاثیرگذاری جشنوارهها نقش مهمی دارد.
جشنواره هنر مقاومت در پی رفع کاستیهاست
وی درباره آگاهی بخشی این جشنواره بیان کرد: پس از کاهش یافتن جریان هنر انقلابی که بر اثر خاموش شدن فعالیتهای کشورهای بلوک شرق بوجود آمد، خلأ زیادی در حوزه هنر ایجاد شد که با برپایی جشنوارهای چون هنر مقاومت این کاستی و کم توجهی طی چند سال اخیر پر شده به طوریکه هنرمندان دیگر کشورها برای حضور در آن مشتاق شدهاند.
این هنرمند متذکر شد: درباره تعامل این جشنواره با هنرمندان باید بگویم، بخشی از آموزشهای نظری، آموزشهای دیداری است که با عنوان مشق نظری از آن یاد میکنیم و این بدین معنا است که با دیدن و آشنایی با کارها، تکنیکها و متدهای دیگر هنرمندان میتوانیم کیفیت آثار را ارتقا دهیم.
سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت به دبیرکلی حبیبالله صادقی از 5 آذر ماه در 12 رشته گوناگون شامل نقاشی، پژوهش ، طراحی و چاپ دستی، نگارگری، خط-نقاشی، تصویرسازی، پوستر، عکاسی، کاریکاتور، طرحهای حجمی، انیمیشن، هنرهای جدید و مفهومی برگزار میشود.