به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) اسماعیل احمدی، معاون روابط عمومی بسیج، صبح امروز، یکشنبه، دهم آذرماه در نشست خبری همایش بینالمللی «بسیج و رسانه» با بیان اینکه این همایش به صورت سالیانه طی 10 سال گذشته برگزار شده است، به تغییرات همایش امسال اشاره کرد و گفت: همایش امسال برای اولین بار بهصورت بینالمللی برگزار شده و از رسانههای جهان اسلام نیز برای شرکت در آن دعوت کردهایم.
وی به شرکت 11 رسانه از کشورهای افغانستان، ترکیه، عراق، سوریه، لبنان و فلسطین در این همایش اشاره کرد و افزود: دیگر تفاوت همایش امسال موکول شدن برنامه تجلیل از خبرنگاران به روز 21 دیماه همزمان با سالروز شهادت شهید غلامرضا رهبر که به عنوان روز بسیج و رسانه نامگذاری شده، است؛ بنابراین در همایش امسال صرفاً مدیران رسانهها شرکت خواهند داشت.
احمدی از حضور 214 نفر از مدیران رسانههای داخلی و خارجی در همایش بینالمللی «بسیج و رسانه» در روزهای دوازدهم و سیزدهم آذرماه در مشهد خبر داد و گفت: در این همایش سه کارگروه علمی و تخصصی تشکیل خواهد شد، که اولین آن کارگروه «رسانه و اولویت مطالبات مقام معظم رهبری» است.
وی ادامه داد: اصلیترین اولویت بسیج، ترویج گفتمان ولایت است، بنابراین همه باید به فرمایشهای رهبر معظم انقلاب توجه کنند؛ در این راستا دولتهایی که به این فرامین گوش فرا دادند، موفق بوده و دولتهایی که توجه نداشته به مشکل برخوردهاند.
معاون روابط عمومی بسیج شعار محوری همایش امسال را «رسانه، بسیج و گفتمان ولایت» خواند و گفت: موضوع دیگری که در این کارگروه، مورد بحث قرار میگیرد، «سبک زندگی اسلامی» است که توجه به آن، ما را به الگویی حقیقی برای جهانیان تبدیل میکند.
وی افزود: از دیگر موضوعات این کارگروه، «استحکام درونی نظام» در دو بعد خارجی که همان نرمش قهرمانانه و بعد داخلی که اقتصاد مقاومتی است، میباشد.
احمدی در مورد کارگروه دوم گفت: «رسانه و مقابله با جبهه معارض رسانهای» عنوان دومین کارگروه همایش است که به شبکههای ماهوارهای، فضای مجازی و سایبر میپردازد.
وی از «رسانه و بسیج» بهعنوان نام کارگروه سوم این همایش نام برد و تصریح کرد: در این کارگروه، کارکردهای امروزی بسیج در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، هنری، سیاسی و علم و دانش بررسی میشود.
معاون روابط عمومی بسیج با تأکید بر امکان فعالیت بسیج در همه حوزهها علاوه بر حوزه امنیتی گفت: کارگروههای همایش «بسیج و رسانه» در تهران ادامه خواهد یافت و محورهای مصوبات و صورتجلسههای آن بهصورت کتاب منتشر خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: آیین افتتاح همایش، ساعت 8 صبح روز 12 آذرماه با سخنرانی آیتالله علم الهدی برپا میشود و در ادامه، چهار نفر از مدیران رسانهای به نمایندگی از مطبوعات، خبرگزاریها و صدا و سیما و معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سخنرانی خواهند کرد.
احمدی گفت: کارگروهها بعد از ظهر تشکیل میشوند و کمیته علمی همایش نیز به عهده بسیج رسانه است که به نتایج خوبی نیز رسیده است.
وی افزود: روز دوم همایش روز چهارشنبه در حرم مطهر رضوی با حضور عزتالله ضرغامی، رئیس سازمان صدا و سیما و سردار محمدرضا نقدی، فرمانده سازمان بسیج مستضعفین برگزار خواهد شد و هرکدام از رؤسای کارگروهها گزارشی از فعالیت دو روزه خود خواهند داد.
احمدی با یادآوری سخن رهبر کبیر انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه «باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت جهان اسلام باشند»، گفت: ما 11 میهمان از خارج داریم، البته ما همه رسانههای جهان اسلام را که در تهران نمایندگی دارند، دعوت کردیم، اما بعضی به علت اینکه دوره مأموریتشان به پایان رسیده و برخی دیگر نیز به این علت که تنها دو نفر در نمایندگی حضور دارند و با شرکتشان در همایش، کارشان عملاً تعطیل میشود، از حضور در همایش، عذر خواستند.
وی اظهار کرد: تعداد پایگاههای خبری در سراسر کشور، بیش از 450 پایگاه است، که البته تحت عنوان بسیج فعالیت نمیکنند، بلکه خبرگزاری رسمی بسیج که فعلاً تحت عنوان پایگاه اطلاعرسانی فعال است، خبرگزاری «بسیج» است.
معاون روابط عمومی بسیج در پایان تصریح کرد: از رسانهها انتظار داریم که بیش از پیش به بسیج و تشکل بسیج توجه کنند.