کد خبر: 1335965
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۳
مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات یزد خواستار شد:

راه‌اندازی هیئت‌های مذهبی جهت اشاعه فرهنگ حسینی در مؤسسات

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: حجت‌الاسلام علی‌محمد رضایی معتقد است که هیئت‌های مذهبی فضایی را برای ارتقای معرفت، معنویات مهیا می‌سازند؛ لازم است تا در ایام محرم و صفر، نظیر این هیئت‌ها در مؤسسات قرآنی راه‌اندازی شود.


حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌محمد رضایی، یکی از کارشناسان و اساتید قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با تأکید بر لزوم راه‌اندازی هیئت‌های مذهبی در مؤسسات قرآنی گفت: با توجه به رسالت مؤسسات قرآنی در زمینه توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی، لازم است تا حین ایام محرم و صفر به تبیین قیام امام حسین(ع) در روز عاشورا بپردازند که تحقق این مهم نیازمند راه‌اندازی هیئت‌های مذهبی است.



لزوم آسیب‌شناسی عزاداری‌های امام حسین(ع) در مؤسسات



وی در رابطه با راه‌اندازی هیئت‌‌های مذهبی در نظام مؤسسات قرآنی ـ مردمی اظهار کرد: یکی از مسائلی که باید مورد ارزیابی و آسیب‌شناسی مؤسسات قرآنی قرار گیرد، نحوه عزاداری‌ها در ایام محرم و صفر است که با راه‌اندازی هیئت‌های مذهبی، ضوابطی مشخص خواهد شد تا نسبت به آن، آموزه‌های مربوط به عاشورا و این نهضت عظیم تبیین شود.



مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد با بیان اینکه مؤسسات قرآنی از هنرهای تجسمی و نمایشی جهت بسط حقایق عاشورای حسینی بهره‌ گیرند، گفت: به‌طورقطع یکی از عواملی که در تبیین اهداف امام حسین(ع) از قیام عاشورا تأثیرگذار خواهد بود، استفاده از هنرهای تجسمی، نمایشنامه‌ها، نمایشگاه‌ها و از همه مهم‌تر تعزیه‌خوانی است که مؤسسات قرآنی از این طریق می‌توان نسل جوان و آینده را با حقایق عاشورا آشنا سازند.



حجت‌الاسلام رضایی معتقد است که اگر مؤسسات قرآنی از سوی متولیان قرآنی کشور همچون وزارت ارشاد یا تبلیغات اسلامی تحت نظارت قرار گیرند، به‌ طور قطع کیفی‌تر می‌توانند در عرصه زنده نگه داشتن قیام امام حسین(ع) گام بردارند.



وی با تأکید بر ضرورت تشکیل حلقه‌های معرفتی توسط مؤسسات قرآنی عنوان کرد: باید بکوشیم بهتر از گذشته با اجرای برنامه‌های سازنده در زمینه تبلیغ و ترویج نهصت حسینی، فرهنگ قرآنی و اهل بیت(ع) را گسترش دهیم که این مهم همراه با اعمال رویکردهای مدون همچون حلقه‌های معرفتی میسر خواهد شد.



تعیین و اعمال بودجه کلان جهت تبلیغ و ترویج فرهنگ حسینی به مؤسسات قرآنی



مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد خواستار اختصاص بودجه‌های کلان جهت اعمال برنامه‌های دینی و مذهبی طی ایام محرم و صفر به مؤسسات قرآنی شد و افزود: اگر مؤسسات قرآنی از بودجه‌ کافی برخوردار باشند، بالطبع با انگیزه بهتری می‌توانند به اشاعه فرهنگ حسینی بپردازند؛ در واقع یکی از معضلات پیش روی مؤسسات قرآنی جهت اعمال برنامه‌های دینی و مذهبی در ایام محرم و صفر، عدم بودجه لازمه است.



این کارشناس قرآنی افزود: اگر بودجه کافی در اختیار مؤسسات قرآنی قرار گیرد، می‌توانند به برگزاری نشست‌های تخصصی و علمی در سیر و سلوک امام حسین(ع) برگزار کنند و همچنین در خلال آن از نمایشگاه‌های مذهبی، همایش‌های دینی ـ عقیدتی، انتشار نشریه‌های مربوط به نهضت حسینی و حتی تهیه و تولید لوح‌های فشرده با مضامین مذهبی بپردازند.



حجت‌الاسلام رضایی در پایان به ارائه آموزه‌های عقیدتی در راستای ارائه مفاهیم نهضت حسینی در مؤسسات اشاره کرد و افزود: ابعاد مختلف نهضت امام حسین(ع) از سوی علما و بزرگان دین اسلام مورد تبیین واقع شده است، چه بسا اگر مؤسسات قرآنی در راستای شناخت آحاد مردم با این واقعه تاریخی، از ارائه آموزه‌های عقیدتی در قالب کلاس‌ یا کارگاه‌های آموزشی بهره‌گیرند، گام‌های اساسی را در این عرصه برداشته‌اند.

captcha