به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی همایش ملی جامعه و فضای مجازی، در چهارمین نشست شورای سیاستگذاری این همایش که با حضور اعضای این شورا در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، علی ربیعی با پر اهمیت شمردن جایگاه فضای مجازی در برنامهها و سیاستهای ملی گفت: محتوای همایشها و نشستهای علمی باید به گونهای طراحی شود تا با ایجاد پنلها و کارگروههای خاص بتوان از نتایج آن خروجی گرفت تا به اقدام عملی تبدیل شود.
عضو شورای سیاستگذاری همایش ملی جامعه و فضای مجازی تصریح کرد: در هیچ دورهای مانند امروز این امکان برای اینکه انجمنها و همایشها بتوانند نتایج خودشان را در اختیار سیاستگذاران بگذارند، فراهم نمیشد. امروز انجمنها و همایشهای علمی شکل خوبی پیدا کردهاند و فرصت مغتنمی است تا از این فرصت بهرهمند شوند و دستگاههای سیاستگذارمایل هستند تا این بحثها را بشنوند.
ربیعی خاطرنشان کرد: انتظار است دستاوردهای حاصل از مباحث مطرح در همایش جامعه و فضای مجازی برای جهتگیری فعالیتهای نهادها و دستگاههای کشور، تبدیل به برنامههای سیاستی شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تأکید رئیسجمهور در پرداخت به مباحث ارتباطی نوین گفت: چنانچه به وضعیت ایران در بهرهبرداری از فضای مجازی در خصوص مقولاتی همچون اقتصاد، اشتغال و کسب و کار توجه شود، ظرفیتهای قابل توجهی برای انجام فعالیتهای مطالعاتی در این بخشها فراهم است، نباید در بخش آسیبها محدود بماند و باید به جنبههای کاربردی فضای مجازی توجه جدی کرد.
وی همچنین با تأکید بر لزوم همکاری نهادها و دستگاههای سیاستگذار در این همایش گفت: با توجه به سیاستهای تدوین شده در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ساختار ایجاد شده در شورای عالی فضای مجازی، تلاش است برنامههای این همایش ابتدا نقد سیاستهای موجود باشد و برای نوع سیاستها ارائه راهکار کند.
گفتنی است، همایش ملی جامعه و فضای مجازی با هدف ارائه دانش نوین تولید شده با رویکرد مسئلهمحور در حوزه فضای مجازی و ارتباط آن با جامعه، 27 بهمنماه از سوی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران و انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات برگزار خواهد شد.