کد خبر: 1341459
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲

ایران اسلامی از منظر اساتید تونسی

شعب خارجی: اساتید تونسی حاضر در نشست تاریخ کوفه در خصوص ایران اسلامی و گسترش روابط با تونس اظهاراتی بیان کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه آفریقا، درحاشیه نشست تاریخ کوفه و بزرگداشت هشام جعیط، مورخ ونویسنده تونسی، اساتید دانشگاه‌های تونس در تبیین بعضی از نکات مهم پیرامون روابط علمی ایران وتونس مطالبی بیان کردند که به آن‌ها اشاره می‌کنیم.
حمیده النیفر: پیشرفت‌های انقلاب اسلامی ایران موجب افتخار امت اسلامی است وبا توجه به روابط تاریخی ایران واعراب باید از این فرصت استفاده کرد و با اقرار به این نکته که تمدن ایرانی اسلامی از دیگر تمدن‌های اسلامی به دلیل خرد ورزی و عقلانیت برتری دارد اختلافات را کنار زده واز این دستاوردها بهره بریم.

منیر کبتنی از ایران به عنوان سرزمینی اسلامی نام برد وبا تمجید از تمدن پارسی اظهارکرد: آنچه ایرانیان در پرتو انقلاب اسلامی به آن رسیده‌اند نشانه اقتدای حقیقی آنان به اسلام است واین لباس روحانیت فخر وفرهنگی است که پرچمداری لا اله الاالله را بر مبنای پیشرفت بشر برافراشته است ولذا دارای ارزشی معنوی وبلند است.
فوزی العلوی با تجلیل از شهید مطهری با اشاره به سخنی از ایشان که فرموده‌اند:«هرانقلاب اجتماعی باید با انقلابی فرهنگی مورد حمایت قرار گیرد» روابط علمی وفرهنگی ایران وتونس را حائز اهمیت فراوان در صیانت از دستاوردهای انقلاب تونس دانست.
عبدالرحمن الهذلی با تشکر از رایزنی فرهنگی، برگزاری مراسم تکریم از هشام جعیط را نشانه عمق شناخت نمایندگی فرهنگی ایران از حوزه نخبگان مسلمان تونسی دانست.
جمعه شیخه با تبریک پیروزی دیپلماتیک علمی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات ژنو گفت: از اینکه ایرانیان غرب را با توانمندی‌های علمی خود به زانو درآوردند بسیار خوشحالیم وبا صدای بلند وبه عنوان استاد صاحب کرسی دانشگاه‌های تونس می‌گویم: اگر روزگاری فردوس مفقودی بنام اندلس داشتیم اما امروز فردوس موجود، کشور ایران است که باید قبله گاه امت اسلامی باشد.
ناجی الحجلاوی باید به این پرسش پاسخ دهیم که چرا نهضت‌های اسلامی اخیر عقب ماندگی علمی خود را با همکاری با ایران جبران نمی کنند وشاید پاسخ آن در این نکته باشد که ما باید دانشمندان شجاع وصاحب رسالتی رابرای ایجاد این پیوند ضروری داشته باشیم.
محمد ناصر الصدیقی ایران که روزی با فرش‌های نفیسش مشهور بود امروز با پیشرفت‌های هسته‌ای خود، شیطان بزرگ غرب را به زانو در آورده است.
 

captcha