حجتالاسلام عبدالحسین شیخی، مدیر مؤسسه جامعةالقرآن الکریم و اهل بیت(ع) استان بوشهر در گفتوگو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در بوشهر، اظهار کرد: استان بوشهر از استانهای پیشتاز در زمینه فعالیتهای قرآنی است و فعالان عرصههای قرآنی در استان بوشهر در سالهای اخیر موفقیتهای بسیار خوبی را کسب کردهاند و روز به روز نیز شاهد فعالیتهای و موفقیتهای بیشتری در زمینه قرآنی هستیم.
وی با بیان اینکه خدا را شاکریم که خادم قرآن کریم و در خدمت قرآن هستیم، اضافه کرد: اول دوره تخصصی تربیت مربی در خردادماه 91 با حضور 10 استاد برتر کشوری برگزار شد و در دومین دوره از استانهای هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان به عنوان شرکتکننده در دورههای با کیفیت مؤسسه جامعةالقرآنالکریم و اهل بیت(ع) استان بوشهر حضور داشتند.
مدیر مؤسسه جامعةالقرآن الکریم و اهل بیت(ع) استان بوشهر ادامه داد: این دوره آموزشی با حمایت سازمان منطقه ویژه پارس و به درخواست جامعةالقرآن بوشهر و قم به مدت چهار روز در سه رشته روانخوانی، روخوانی و حفظ موضوعی و ترتیبی برگزار شد.
این مبلّغ قرآنی با اشاره به اینکه تدریس در کلاسهای دومین دوره تربیت مربی قرآن کریم توسط هفت استاد برتر قرآنی کشور انجام شده و 80 نفر از سراسر استان بوشهر حضور داشتهاند، تصریح کرد: آزمون تخصصی دوره تربیت مربی قرآن نیز برگزار شد و اسامی نفرات برتر پس از بررسی توسط جامعةالقرآن قم به مرکز جامعةالقرآن استان بوشهر اعلام و به نفرات برگزیده گواهینامه آموزش تخصصی تربیت مربی اهدا میشود.
شیخی با بیان اینکه سازمان جامعةالقرآن در چند سال اخیر در استانهای مختلف کشور فعالیتهای ارزشمند و قابل توجهی داشته که به موفقیتهای بسیار خوبی نیز رسیدهایم، اظهار کرد: منطقه ویژه پارس حمایت بسیار خوبی از فعالیتهای فرهنگی و دینی دارد که امیدوار هستیم این حمایتها تداوم یابد.
این مقام مسئول عنوان کرد: در حدود 17 شعبه فعال در استان بوشهر داریم، که به حمدالله قریب به 3 هزار نفر را در این شعبات مشغول به فعالیتهای قرآنی هستند.
وی افزود: ما در شهرستانهای بوشهر، دشتستان، گناوه، جزیره جنوبی بندر ریگ، کنگان، دیر، بردخون و جم شعبات داریم و این شعبات طبق برنامهریزی که انجام دادیم در شهرستان دشتی، بندر دلوار، چاهکوتاه، پشتکوه شعبات در حال راهاندازی است.
نماینده حقوقی مؤسسه جامعةالقرآن الکریم و اهل بیت(ع) قم در استان بوشهر خاطرنشان کرد: در سال آینده باید تلاش میکنیم که آمار حفاظ و قاریان استان بوشهر در این مرکز 12 هزار نفر برسد و این یک نظری کلی و کشوری است.
وی در پایان اظهار کرد: یکی از موانعی که مانع پیشرفت ما در شهر بوشهر شده است، نداشتن ساختمان قرآنی است، اکثر ساختمانهای شعبات در استان بوشهر استیجاری و یا اوقافی است.
یادآور می شود، دومین دوره تربیت مربی قرآن کریم ویژه بانوان استان بوشهر با حضور سیدمحمدمهدی طباطبایی، مؤسس جامعةالقرآن کشور، سید محمدحسین طباطبایی حافظ کل قرآن، حجتالاسلام عبدالحسین شیخی، مدیر جامعةالقرآن استان بوشهر و محمد جماله، مدیر آموزش قرائت جامعةالقرآن الکریم و اهلالبیت(ع) استان بوشهر در مرکز همایشهای بینالمللی خلیج فارس سازمان منطقه ویژه عسلویه پارس جنوبی برگزار شد.