به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ در دیدار نمایندگان قرآنی با خانواده شهید مجید قاری که صبح روز گذشته، 20 دیماه صورت گرفت، با تأکید بر لزوم ارج نهادن به مقام شامخ شهدا، حضور در منزل خانواده شهدا را افتخار و سعادت دانست.
وی گفت: طبق یک برنامه ریزی مدون از ابتدای دی، دیدار با خانواده 114 شهید قرآنی به منظور تکریم جایگاه و مقام شامخ شهدای قرآنی، که به نوعی با قرآن ارتباط داشته و قاری، حافظ یا فعال قرآنی بودند، جهت تقدیم دعوتنامه حضور در یادواره "سورههای سرخ" صورت گرفته است.
قربانی در ادامه افزود: دیدار با خانواده شهدای قرآنی تا روز 24 دیماه ادامه دارد و اولین یادواره شهدای قرآنی نیز روز 25 دیماه در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار میشود. این برنامه توسط سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) با همکاری دیگر نهادهای قرآنی و فرهنگی کشور برگزار خواهد شد.
رحیم قربانی با اشاره به همزمانی برگزاری این یادواره با ولادت حضرت رسول(ص) در ماه ربیع الاول، گفت: قصد ما این بود این یادواره قرآنی، هم زمان با نام حضرت پیامبر(ص) باشد، چرا که شهدای قرآنی به نوعی تفسیر حدیث ثقلین هستند و آنان معنای واقعی قرآن و عترت را درک کردند و باید به عنوان الگوی نسل جدید معرفی شوند.
در بخشی دیگر این دیدار، مصطفی آجرلو، دستیار و مشاور ارشد مدیرعامل خبرگزاری ایکنا با متفاوت دانستن تعریف خانواه شهدا از شهید گفت: اینکه ما فکر کنیم چندیدن سال قبل اتفاقی افتاده و تمام شده، اینگونه نیست و خانواده شهدا هستند که درک میکنند، واقعا این اتفاق چگونه بوده است.
وی افزود: شهیدان الگوی ویژهای برای نسل جدید و اهالی قرآن، اعم از قاری، حافظ، مربیان قرآن و کارکنان مجموعههای قرآن و عترت هستند.
در ادامه این دیدار برادر شهید «مجید قاری» در مورد این شهید بزرگوار گفت: مجید در سال 1338 به دنیا آمد، زمان انقلاب و قبل از آن با روحیات مذهبی در خانواده رشد کرد، به قرائت قرآن اهتمام ویژهای داشت. همیشه در جلسات قرآنی که در منزل یا مسجد سید سجاد مجیدیه برگزار میشد، شرکت میکرد.
وی گفت: در زمان طاغوت به نوعی هیچ اهمیتی به مسائل قرآنی داده نمیشد، ولی من و مجید همیشه در محفل قرآنی که استاد مروت برگزار میکرد حضور داشتیم، البته مجید خیلی بیشتر با قرآن مأنوس بود و در مسائلی مثل تجوید و قرائت در سطح خوبی بود.
وی در ادامه افزود: در اوایل انقلاب که همه سعی میکردند به نوعی به انقلاب خدمت کنند، مجید هم کلاسهای مدرسه را رها کرد و بیشتر در مسجد بسر میبرد و او را کمتر میدیدیم و آنجا را محلی برای جمع آوری و توزیع آذوغه کرده بود.
وی با اشاره به اینکه، مجید همیشه جوانان را به حضور در جلسات قرآنی سفارش میکرد، گفت: او در مسجد در بخشهای تفسیری و تجویدی کلاسهای زیادی برگزار کرد و الگویی بود که دوستانش خیلی حسرت از دست دادن او را داشتند.
وی در پایان افزود: با آغاز جنگ عاشقانه به جبهه رفت و با آن اعتقادی که به امام و انقلاب داشت، در صحنه انقلاب و دفاع مقدس شرکت کرد و در تاریخ 23/7/1359 در دزفول به شهادت رسید.