کد خبر: 1353020
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۵
حجت‌الاسلام محمدیان:

رسانه ملی در تبلیغ منابع آموزشی توجه بیشتری داشته باشد

گروه اجتماعی: رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت‌: لازم است که رسانه ملی در زمینه معرفی منابع آموزشی توجه و دقت بیشتری داشته و از تبلیغ محصولات آموزشی بدون مجوز خودداری کند.


حجت‌الاسلام والمسلمین محی‌الدین بهرام محمدیان، رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به اینکه صدا و سیما از سوی مردم به عنوان یک مرجع مناسب تبلیغی شناخته و مردم به آن اطمینان دارند لازم است که این رسانه در زمینه معرفی منابع آموزشی توجه و دقت بیشتری داشته و از تبلیغ محصولات آموزشی بدون مجوز خودداری کند.



وی افزود: تبلیغ برخی محصولات آموزشی که فاقد مجوزهای لازم هستند در صدا و سیما باعث خواهد شد دانش‌آموزان بدون پشتوانه کافی علمی مراتب درسی را طی کنند.



دانش‌آموزان را به سوی تربیت دینی هدایت کنیم



رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی اظهار کرد: کتاب‌های آموزشی رشد از اقدامات خوب و حسنه سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی است که سعی دارد با انجام پژوهش‌های لازم دانش‌آموزان را به سوی تربیت دینی هدایت کند.



حجت‌الاسلام محمدیان خاطر نشان کرد: تربیت دینی دانش‌آموز علاوه بر استفاده از کتاب‌های درسی و هدیه‌های آسمانی نیازمند وجود کتاب‌ها و منابع کمک آموزشی دینی و قرآنی است که در این راستا این سازمان سعی دارد با انجام راهکارهای مناسب منابع آموزشی و پرورشی را به دانش‌آموزان و معلمین معرفی کند.



مهم‌ترین وظیفه وزارت آموزش‌و‌پرورش



رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی تصریح کرد: تربیت دانش‌آموزان در کنار آموزش مهم‌ترین وظیفه وزارت آموزش‌و‌پرورش بوده و ما نیز سعی داریم آینده‌سازان کشور اسلامی را برگرفته از آموزه‌های دینی مورد آموزش و پرورش قرار دهیم.



وی تاکید کرد: کتاب‌های کمک آموزشی در دروس پایه‌ای نیاز دانش‌آموزان است اما نباید در این مسیر مؤلفان و ناشران از این مهم سواستفاده کرده و کتبی را که محتوای کافی آموزشی ندارند را وارد بازار کنند.



حجت‌الاسلام محمدیان یادآور شد: مؤلفان و ناشران نباید در بخش آموزش کودکان و نوجوانان تنها سود شخصی خود را لحاظ ‌کنند بلکه باید با نظارت یک واحد نظارتی مانند آموزش‌و‌پرورش و سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی تولیدات را مورد ارزیابی و پس از تایید به بخش آموزشی کشور وارد کنند.

captcha