حجتالاسلام والمسلمین احمد اکبری، مدیر پایگاه حوزه نت، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به عملکرد شبکههای اجتماعی، اظهار کرد: با توجه به گسترش ابزارهای روز در میان اقشار مختلف جامعه و بهویژه جوانان و رویکرد نسبتا زیادی که بسیاری از این اقشار به شبکههای اجتماعی و استفاده از این ابزار دارند، یکی از بسترهایی که میتواند تعاملها، ارتباطات و مسائل مربوط به اطلاعرسانی در سطرهای مختلف را دنبال کند، همین شبکههای اجتماعی است.
وی افزود: از طریق شبکههای اجتماعی میتوان مسائل دینی و مذهبی را ترویج و گسترش داد و زمینه آشنایی کاربران به ویژه جوانان را به این مسائل فراهم کنیم؛ طبیعتا اگر بستری مناسب در زمینه ترویج فعالیتهای دینی و ارزشها ایجاد شود، توسعه شبکههای اجتماعی داخلی میتواند در راستای تبلیغ و ترویج در مسیر ارزشهای دینی ضروری باشد.
شبکههای اجتماعی خارجی هدفمند طراحی میشوند
مدیر پایگاه حوزه نت تصریح کرد: شبکههای اجتماعی معمولا هدفمند طراحی میشود و در این زمینه شاهد برخی انحرافات اخلاقی و فکری از سوی برخی کشورها در این شبکهها هستیم. اینها خطراتی علیه اسلام، شیعه و مکتب اهلبیت(ع) است.
وی بیان کرد: در شبکههای اجتماعی خارجی شاهد فعالیتهایی از سوی کاربران در رابطه با ترویج اعتقادات همراه با تندروی و همچنین ترویج برخی از فرهنگهای غلط غربی که سعی در جایگزین کردن ارزشهای خوب و مرتبط با فطرتهای درست هستیم. اینها خطراتی است که در راستای زدودن آن، میطلبد تا به توسعه شبکههای اجتماعی داخلی بپردازیم.
حجتالاسلام والمسلمین اکبری اظهار کرد: طبیعتا آن چیزی که از طریق شبکههای اجتماعی و این مسیر تبلیغ و تبیین شود، میتواند همان دستورات ساده دینی برای داشتن یک زندگی سالم و صحیح و عاری از هر گونه انحراف، لغزش و دستورالعملهای ساده باشد.
راهاندازی شبکه اجتماعی مسجد در حال پیگیری است
وی بیان کرد: هماکنون در حال پیگیری شبکه اجتماعی مسجد هستیم. قرار است در این شبکه اجتماعی کاربران با مسائلی مربوط به عبادت آشنا شوند و این رفتارها را تمرین، آموزش و یاد بگیرند. مشابه این موضوعات را میتوان در شبکههای اجتماعی جستجو کرد.
حجتالاسلام والمسلمین اکبری اظهار کرد: به نظر میرسد هر آنچه که میتوان در فضای حقیقی پیگیری کرد همان را میتوان در فضای مجازی ادامه داد. برای داشتن یک زندگی صحیح و سالم در فضای مجازی باید یک سری از رفتارهای ارزشی را ترویج کرد.