به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اسماعیل اسدی، رئیس دانشگاه شهرکرد 25 دی در کارگروه فرهنگی ـ اجتماعی شورای پیشگیری از جرم و آسیب استان که با هدف بررسی راهکارهای اجرای طرح ارتقای مهارتهای زندگی در دانشگاه شهرکرد تشکیل شد، از طلاق بهعنوان یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی یاد کرد.
وی با اشاره به ضربهای که طلاق به بنیانهای اجتماعی میزند، بر ضرورت ریشهیابی این عارضه تأکید کرد و گفت: آموزش مهارتهای زندگی، همسرداری و فرزندپروری میتواند در پیشگیری از طلاق بسیار مؤثر باشد.
مهارت زندگی؛ مقدمهای برای تشکیل خانوادهای مستحکم
سیدعبدالله موسوی، رئیس کل دادگستری استان نیز به اهمیت یادگیری مهارتهای مذکور بهعنوان مقدمهای برای دارا بودن خانوادهای مستحکم اشاره و بر ایجاد انگیزههای درونی کافی برای فراگیری این مهارتها تأکید کرد.
وی از اخذ مصوبه شورای فرهنگ عمومی استان برای طرح اجباری کردن فراگیری مهارتهای زندگی قبل از ثبت ازدواج خبر داد و گفت: اجرایی شدن این طرح لازمه جدیت همه دستگاههای فرهنگی است.
موسوی ازدواج پایدار را از اهداف اخذ این مصوبه دانست و تصریح کرد: استمرار آموزشهای تکمیلی این طرح میتواند ازدواجها را پایدار کند.
به گزارش ایکنا، در قالب طرح ارتقای مهارتهای زندگی با هدف ازدواج پایدار در استان چهارمحال و بختیاری با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه شهرکرد، دوره آموزشی 12 ساعته پیش از ازدواج برای زوجها برگزار میشود.