به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، حجتالاسلام سیدمهدی حسینی در نشست همفکری مسئولان حوزههای علمیه خواهران در اردوگاه فاطمه الزهرا(س) قم اظهار کرد: فراخوان پذیرش در حوزههای علمیه خواهران تا 10 اسفند ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه 28 میلیون خانم با تحصیلات دیپلم و کمتر از آن و 7 تا 8 میلیون خانم با تحصیلات بیش از دیپلم مخاطب حوزههای علمیه خواهران هستند، تصریح کرد: با وجود پیشرفتهای فراوان، حوزههای علمیه خواهران با وضعیت مطلوب فاصله بسیاری دارد.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران کشور اضافه کرد: همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودهاند، حوزه باید به نیازهای درون حوزه و جامعه داخل و خارج کشور پاسخگو باشد.
وی ماموریت حوزههای علمیه را فهم دین، استنباط، اجتهاد، ابلاغ در سطوح مختلف و در میان اقشار مختلف و اجرا و دفاع از دین دانست.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به راهاندازی آموزش مجازی در حوزههای علمیه خواهران از سال 88 اظهار کرد: بعد از تجربه راهاندازی آموزش مجازی برای بعثه مقام معظم رهبری از سوی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، آموزش مجازی بانوان طلبه نیز با جذب 70 طلبه در رشتههای فقه و اصول و تفسیر و علوم قرآنی در سال 88 آغاز شد.
وی یادآور شد: اکنون 2 هزار طلبه در مقطع سطح سه (کارشناسی ارشد) و هزار طلبه مقطع سطح دو (کارشناسی) در شیوه آموزش مجازی تحصیل میکنند.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران کشور با بیان اینکه طلاب از ابتدای ورود به حوزه وارد شیوه آموزش مجازی نمیشوند، گفت: پذیرفتهشدگان حداقل باید حدود 2 سال به شیوه حضوری به تحصیل بپردازند.
وی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران را پیشروترین مرکز ارائهدهنده آموزشهای غیرحضوری در حوزه و از جمله مراکز پیشگام در این عرصه در میان مراکز دانشگاهی دانست و افزود: در سالهای اخیر با مکانیزه شدن سیستم پذیرش حوزههای علمیه خواهران، امور پذیرش به استانها و مدارس علمیه واگذار شده است، اما مکانیزه شدن امور موجب شده است با وجود تعدد شیوههای آموزشی، کارها در مراکز آموزشی روان انجام شود.