به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، جواد فرهمندنژاد، مدیر اداره پژوهش و معرفی آثار موزه مرکزی آستان قدس رضوی عصر روز گذشته، ششم بهمنماه افزود: این مجموعه ارزشمند پس از دیجیتالسازی در اختیار هنرمندان، استادان و دانشجویان هنر و علاقهمندان به رشتههای هنری قرار گرفت.
وی بیان کرد: کتابخانه تخصصی هنر و موزهداری آستان قدس با برخورداری از بیش از 10 هزار منبع مطالعاتی به زبانهای فارسی و لاتین، به یک مجموعه غنی و مرکز اطلاعرسانی کارآمد در حوزه هنر و موزهداری برای پژوهشگران تبدیل شده است.
فرهمندنژاد اظهار کرد: منابع مطالعاتی این کتابخانه، شامل کتاب، نشریه و لوح فشرده است و این منابع شامل موضوعات گوناگون مرتبط با هنر و دانش موزهداری مانند تاریخ هنر، زیباییشناسی، موزهداری، باستانشناسی، معماری، خوشنویسی، مردمشناسی، هنرهای تجسمی، منسوجات، فرش و گلیم، سلاح، پرندگان، ادیان، اساطیر، نمادشناسی و زبانهای باستانی است.
وی بیان کرد: در کتابخانه تخصصی هنر و موزهداری، مجموعهای غنی از کتابهای نفیس و قدیمی به زبانهای فارسی و لاتین نیز گردآوری شده است.
فرهمندنژاد قرآنهای نفیس و ارزشمند، مجموعه کامل از آلبومهای استاد فرشچیان و نقاشان نامور دوره معاصر، سری کامل 13 جلدی کتاب «سیری در هنر ایران» اثر شرقشناس نامی «آرتور پوپ»، مجموعه کامل «گنجنامه» در حوزه معماری ایران و همچنین، مجموعه نفیس 19 جلدی آثار هنری دوره اسلامی به زبان انگلیسی، متعلق به ناصر خلیلی را برخی از منابع نفیس این کتابخانه برشمرد.
وی با اشاره به راهاندازی کتابخانه تخصصی هنر و موزهداری در سال 1382 به عنوان یک مرکز اطلاعرسانی اظهار کرد: امکان بهرهمندی از مشاوره و راهنمایی کارشناسان، استفاده از نشریههای تخصصی ادواری، اطلاعرسانی و پاسخگویی به مراجعان از طریق تلفن نیز فراهم است.