کد خبر: 1368442
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۹
آیت الله قرشی:

حوزه های علمیه بستر روشن سازی دینی در جامعه هستند

گروه اجتماعی: نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جایگاه محوری حوزه های علمیه در نشر و توسعه معارف دینی، مراکز حوزوی را بستر روشن سازی دینی و معرفتی در جامعه دانست.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، آیت الله سید علی اکبر قرشی، منتخب مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری امروز پنجشنبه دهم بهمن ماه در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید حوزه علمیه حضرت زینب(س) ارومیه گفت: دین اسلام نگاهی مترقی و متعالی نسبت به جایگاه علم و علم آموزی دارد که در هیج یک از ادیان و آیین های الهی دیده نمی شود.
وی با اشاره به اینکه دین اسلام به عنوان مکتبی متعالی در جزئی ترین مسائل نیز برنامه عملی و هدایتگرا ارائه داده است، خاطرنشان کرد: این دین آسمانی در مورد اینکه کسب علم را باید از چه زمانی، تا کی و از چه کسی شروع کرد، برنامه و راهکار داده است.
وی افزود: آنچه از روایات اسلامی و آیات نورانی قرآنی استفاده می شود این است که دین اسلام معتقد است که انسان باید از گهواره تا گور در طلب علم و دانش باشد.
آگاهی، ویژگی انسان مومن به خداست
آیت الله قرشی عالم و آگاه بودن از طریق کسب دانش های مفید را شاخصه انسان مومن به خدا دانست و اضافه کرد: اسلام در مور د اینکه علم را از کجا باید فراگرفت نظر بسیار گسترده ای دارد و معتقد است که علم را باید آموخت حتی اگر در چین باشد حتی اگر برای به دست آوردنش خونها ریخته شود به مسافرت در دریاها ختم شود.
به گفته این مقام مسئول گستردگی نگاه دین مبین اسلام نسبت به حدود و مرزهای  کسب علم و دانش در هیچ آیین و دین الهی دیده نمی شود.
آیت الله قرشی رهبری با استناد به روایات اسلامی حکمت و علم را گمشده مومن توصیف کرد که اسلام بریافتن ان ولو اینکه نزد مشرک باشد، تاکید دارد و افزود: حوزه های علمیه خواهران فرصت مبارکی برای اشاعه و نشر ارزش های دینی و معارف اسلامی در جامعه هستند.
منتخب مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان، تقرب به خدا و حرکت در جهت مرضی الهی را اصول لازم برای ورود به عرصه تبلیغ معارف اسلامی دانست که باید مورد توجه بانوان طلبه باشد و تصریح کرد: برای رسیدن به جامعه متعالی حوزه های علمیه خواهران همدوش و هم جهت با حوزه های علمیه برادران باید در جامعه حرکت کنند.

captcha