مهدی جمشیدی، رئیس سازمان بسیج عشایری کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: عشایر دو درصد از جمعیت کشور را به خود اختصاص داده است و پرداختن به امورات دینی و مذهبی این عزیزان از ضروریات نهادهای فرهنگی و دینی است.
وی افزود: در همین راستا سازمان بسیج جامعه عشایری در طول سال برای ایلات و عشایر مختلف برنامههای مذهبی و دینی را متناسب با آداب و رسوم عشایر برگزار میکند.
جمشیدی تصریح کرد: در زمان حاضر 45 هزار مرد و زن عشایر در ردههای مقاومت بسیج و 250 هزار نفر نیز در طرح تسلیح عشایر فعال هستند.
تدریس مهارتهای امر به معروف و نهی از منکر
رئیس سازمان بسیج عشایری کشور در ادامه از آموزش مهارتهای امر به معروف و نهی از منکر در حلقههای صالحین عشایری خبر داد و گفت: برنامهای برای آموزش و تدریس مهارتهای امر به معروف و نهی از منکر در حلقههای صالحین ناحیه عشایری تدوین شده است.
جمشیدی تصریح کرد: جملات آموزشی مهارتهای امر به معروف و نهی از منکر که حاوی مطالب ارزشمندی در این خصوص است توسط سر گروههای حلقههای صالحین توسط مربیان تدریس میشود تا بتوانیم فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را به عنوان یک فرهنگ عمومی و همگانی ترویج دهیم.
احیای امر به معروف و نهی از منکر در بین تمامی اقشار جامعه
وی با اشاره به اینکه گروه بازرسی بسیج عشایری این موضوع را در حلقههای صالحین پیگیری میکنند، ادامه داد: موضوع امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از موضوعات اصلی در مباحث حلقههای صالحین مورد توجه قرار گرفته است و سعی داریم در این راستا قدمهای خوبی برای احیای امر به معروف و نهی از منکر در بین تمامی اقشار جامعه برداریم.