به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) شعبه غرب آسیا، تقی صادقی، رایزن فرهنگی ایران در پاکستان، طی سخنانی در نشست «تهاجم فرهنگی غرب و تأثیر آن بر جامعه پاکستان » با بیان این مطلب افزود: پیامدهای تهاجم فرهنگی در سه حوزه اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و آموزشی قابل بررسی است و ساخت دانشگاههای بومی اسلامی و مصونیت بخشی به خانوادهها و جوامع اسلامی از راههای مقابله با تهاجم فرهنگی غرب بهشمار میرود.
وی ایجاد زیرساختهای رسانههای بومی و اسلامی و ایجاد تشکل عظیم روشنفکران و عالمان دلسوز مسلمان برای بیداری جوانان را از دیگر راههای مقابله با تهاجم فرهنگی غرب برشمرد.
صادقی با استناد به مطالعات اندیشمندان غرب به تحولات عصر رنسانس و انقلاب صنعتی پرداخت و گفت: پیشرفتهای صنعتی و علمی، غربیان را به باور برتری بر دیگران انداخت و تصور تمایز میان شرق و غرب و درجهبندی انسانها را به دو بخش برتر و پستتر در میان غربیان پدید آورد؛ از این رو آنان حق حاکمیت، مدیریت و تسلط بر منابع شرق را به خود اعطا کردند و راهبرد تهاجم نظامی برای جلب منافع را در پیش گرفتند.
رایزن فرهنگی کشورمان تأکید کرد: غربیان به مدد پیشرفتهای رسانهای، راهبرد جنگ نرم را به منظور مسخ هویت ملتها در پیش گرفتند.
همچنین در این نشست که 23 اسفندماه، در دانشگاه آزاد علامه اقبال برگزار شد، «معصوم یاسین زئی»، رییس دانشگاه «قائد اعظم» اسلام آباد، «فتح محمد ملک»، رییس سابق دانشگاه بینالمللی اسلامی اسلام آباد و «علی اکبر چشتی» رییس بخش علوم اسلامی و عربی دانشگاه علامه اقبال به سخنرانی پرداختند.