به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) محمدمهدی فقیهی به عنوان شهید شاخص سازمان بسیج جامعه پزشکی در سال 1393 معرفی شد.
مستندات باقی مانده از زندگی این شهید بزرگوار حاکیست: وی در 1/2/1332 در خانوادهای متدین در اصفهان به دنیا آمد و در تاریخ 16/5/1362 در تپههای دربند در خاک عراق به مقام رفیع شهادت نایل شد.
شهید محمدمهدی فقیهی داروساز بود و در سال 1351 وارد رشته داروسازی دانشگاه اصفهان شد. او سالهایی از عمر خود را مشغول خدمت در سازمان صنایع ملی بود.
وی که فعالیتهای مذهبی، سیاسی را از ابتدای نوجوانی آغاز کرده بود در دبیرستان در این فعالیتها شرکت جدی و فعال داشت. در همان دوران در جلسات علنی و غیرعلنی ضدرژیم شرکت فعالانه داشته، از محضر اساتید بزرگ علم و اخلاق در اصفهان بهره جست.
شهید فقیهی در قبل از انقلاب در برپایی و ایجاد نمایشگاههای متعدد کتاب و عکس و نوار در سطح شهر عاملی موثر و اساسی بود که در حمله ساواک به یکی از این نمایشگاهها، محمد مهدی آخرین نفری بود که نمایشگاه را که حاصل دسترنجش بود با دنیایی غم ترک میکرد.
او با گرفتن دکترای داروسازی پس از پیروزی انقلاب در وزارت کشاورزی در زمان دکتر شیبانی به فعالیت پرداخت. سپس فعالیت اساسی خود را از طرف دفتر مرکزی جهاد سازندگی، جهاد ادارات به عنوان ایجاد روحیه جهادی در وزارت بهداری آغاز به کار کرد. در این مدت دست به طرحها و ابتکاراتی در زمینه خودکفائی دارویی منجمله طرح آمالگام (مواد اولیه دندانسازی) و طرح پارافین مایع (با همکاری سازمان صنایع ملی) و غیره زد. سپس همکاری خود را با سازمان صنایع ملی به عنوان یکی از مبتکران و برجستهترین افراد با ایده خودکفائی دارویی شروع کرد و طرحهای ژل منیزیم (مواد اولیه شربتهای ضد اسید معده و سایر مواد آلی را) دنبال کرد.
وصیت نامه شهید فقیهی
پروردگارا! قافله شهیدان اسران و محرومان در افق خونبار انقلاب در حرکت است، ما را بدان متصل کن
خدایا! ما را بصیرتی ده که به هر چه مینگریم تو را ببینیم
یکی از آیات و نشانههای رحمت خداوند انقلاب عظیم الشأن اسلامی است که ما با درک انقلاب بسیاری از آیات خدا را بیشتر و بهتر درک کردیم.
اگر این انقلاب نبود، ایثارها و فداکاریها و حما آفرینیها در جبهه ها شکل نمیگرفت و اگر این انقلاب نبود، ما شاهد جوانانی نبودیم که چون حضرت علی اکبر(ع) در راه امام خود جان هدیه کنند و چون حضرت قاسم (ع) شهید شوند.
از برکتهای دیگر این انقلاب اینکه ما همدیگر را بهتر شناختیم و راه و رسم روابط اسلامی را فرا گرفتیم مکتبهای منحط مادی و شرکت آلوده به قدری اذهان جوانان ما را مشغول کرده بود که با اسم اسلام به شرکت و به اسم ارزش، ضد ارزش و بدانیم جامعه آزاد، جامعه ای در بند هوسها و تمایلات نفسانی بر ایمان ترسیم میکردند.