به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از ایثار، حجتالاسلام و المسلمین شهیدیمحلاتی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم تکریم از مادران و همسران شهدا که روز گذشته، 23 فروردین برگزار شد، گفت: روز 13 جمادیالثانی با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان روز تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری شده و اکنون سالهاست که بنیاد شهید و امور ایثارگران در این روز، برنامههایی را جهت تجلیل از مقام مادران و همسران شهدا در سراسر کشور برگزار میکند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مدعوین حاضر در مراسم افزود: افراد حاضر در این مراسم علاوه بر مادر دو یا چند شهید بودن، همسر شهید نیز هستند.
حجتالاسلام شهیدی با اشاره به نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری با عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» اظهار کرد: اولویتهای بنیاد شهید و امور ایثارگران بیشتر روی مباحث فرهنگ ایثار و شهادت برنامهریزی شده و حتی برگزاری همین برنامه نیز در قالب برنامههای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است؛ زیرا مادران و همسران شهدا بهترین الگوی ایثارگری در جامعه هستند.
وی با اشاره به پیشینه همکاری بنیاد شهید و مجلس افزود: چندی قبل با حدود 70 نفر از نمایندگان مجلس که خود نیز از جامعه ایثارگری بودند، دیدار کرده و راجع به مسائل مربوط به جامعه ایثارگری صحبت کردیم. در همین راستا یکی از اولویتهای اصلی ما در سال جدید، پیگیری محقق شدن کامل قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران است که توسط رئیس جمهور ابلاغ شده.
راهاندازی صندوق سلامت در بنیاد شهید و امور ایثارگران
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: همچنین مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری یکی دیگر از اولویتهای ما حفظ سلامت جامعه ایثارگران است؛ بنابراین صندوق سلامت در بنیاد شهید و امور ایثارگران تأسیس شد تا اگر ایثارگران در مسیر معالجه نتوانستند از بیمه خدمات کافی دریافت کنند، باقی هزینههای خود را از این صندوق بگیرند.
وی در بخش دیگری از سخنانش در مورد معوقات جامعه ایثارگری گفت: خوشبختانه تا حدودی توانستهایم مطالبات خانوادههای ایثارگر را در دو قسط پرداخت کنیم و امیدواریم تا فصل تابستان امکان پرداخت تمام معوقات ایجاد و این دغدغه رفع شود.
توانمندسازی جانبازان در سال جدید
حجتالاسلام شهیدی در پایان سخنانش اظهار کرد: یکی دیگر از اولویتهای ما در بنیاد، مسئله توانمند کردن جانبازان است که شاید به دلیل نبود امکانات تا به حال از آنان در مشاغل مختلف استفاده نشده، اما با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی بنا شده است با حمایت از جانبازان، اهدای وام و سرمایهگذاری، آنها را مشغول به کار کنیم.
لازم به ذکر است این مراسم با سخنان مادر شهید صبوری آغاز شد که پس از 31 سال جستجو برای یافتن پیکر فرزند شهیدش در منطقه سومار، در نهایت در بوشهر به مقبره فرزند شهیدش رسید.
مادر شهید بهبود صبوری در سخنانی کوتاه، پیدا شدن پیکر فرزندش را یک معجزه خواند و در ادامه از تلاشهای مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران و شهرداری منطقه 7 تهران برای فراهم کردن مقدمات تدفین این شهید بزرگوار تشکر کرد.