به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، فرجی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: خانواده سالم در پرتو الطاف الهی و پیادهسازی آموزههای دینی در زندگی حاصل میشود و بانوان بهعنوان قطب مرکزی کانون خانواده میتوانند در اجرای احکام دینی و اسلامی در جامعه نقش بسزایی ایفا کنند.
وی بر ضرورت ارتقای مدیریت زنان تأکید کرد و گفت: درباره مدیریت زنان موانع بسیاری در جامعه وجود دارد که وجود موانع فرهنگی و نگرشهای غلط در جامعه یکی از این عوامل به شمار میرود.
فرجی افزود: زنان به عنوان نیمی از جمعیت فعال کشور تنها 12 درصد از فعالیتهای اقتصادی جامعه را برعهده دارند و این سهم اندک در 40 سال گذشته حدود 10درصد بوده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: زنان جایگاه استادی و مربیگری جامعه را دارند و فرهنگ به عنوان اعتقادات، باورها و رفتارهای نهادینه شده در وجود افراد در کانون خانواده و توسط مادر شکل میگیرد.
فرجی با تأکید بر لزوم حضور زنان در اقتصاد کشور گفت: با افزایش حضور روزانه و پررنگتر زنان در چرخه اقتصاد میتوانیم با اصلاح الگوی مصرف و حمایت از تولید داخلی قدمهای مثبتی را برداریم.
وی افزود: متأسفانه هنوز در جامعه به توانمندی زنان ایمان و اعتقاد واقعی وجود ندارد و یکی دیگر از موانع در جهت عدم ارتقای مدیریت زنان، خود بانوان هستند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: ضرورت رفع موانع موجود در بطن جامعه در بحث نگرش به تواناییهای بانوان و توانمندسازی بانوان و اصلاح نگرش آنان در رسیدن به این باور که توانائی به عهده گرفتن یک مسئولیت را دارند از جمله راهکارها و اقدامات لازم برای ارتقاء مدیریت زنان است.
فرجی با اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی، گفت: همایشهای سبک زندگی ایرانی - اسلامی، تجلیل از مادران شاهد، حافظ و نمونه استان، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، عیادت از بانوان خانه سالمندان و روستائی از جمله برنامههای ستاد بزرگداشت روز زن است.
وی افزود: نمایشگاه دستاوردهای بانوان استان مرکزی نیز در هفته بزرگداشت مقام زن با حضور 120 غرفه و حضور 120 دستگاه اجرایی استان در بخشهای صنایع دستی، فرهنگی، ورزشی، اقتصادی، طراحی لباس، معدن و صنعت، تولید، بازرگانی، بیمه و مراکز آموزشی و بخشهای دیگر، 31 فروردین در نمایشگاههای دائمی استان مرکزی برپا میشود.