مهناز احمدی، مدیرکل دفتر بانوان وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: دفتر بانوان وزارت آموزش و پرورش سعی دارد با همکاری و تعامل نهادهای مرتبط اصلاح نگرشها و اصلاح ساختار را در دستور کار قرار داده تا بتواند جایگاه بانوان را در سیستم مدیریتی و تصمیمگیری جامعه توسعه دهد.
وی افزود: طی سالهای پس از انقلاب اسلامی بانوان در همه فعالیتها نقش اساسی داشته و توانستهاند کارهای بزرگی را انجام دهند و در هر جایی که نیازمند حضور زنان بودهاند با کمال علاقه حضور پیدا کرده و فداکاریهای خوبی را انجام دادهاند.
پیروی از سیره اخلاقی حضرت فاطمه(س)
احمدی تصریح کرد: مادران و همسران شهدا توانستهاند در دوران دفاع مقدس با پیروی از سیره اخلاقی حضرت فاطمه(س) ایثارگریهای خوبی را به عرصه نمایش بگذارند.
مدیرکل دفتر بانوان وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: بانوان مسلمان ایرانی در عرصههای علمی، سازندگی و ورزشی پروژههای عظیمی را انجام داده و به عنوان الگوی دیگران بانوان جوامع مختلف شناخته شدهاند.
وی حضور زنان خیر در امور مدرسهسازی را نشان از استفاده بهجا از آموزههای دینی بانوان ایرانی معرفی کرد و گفت: بانوان نخبه و اندیشمند ایرانی اگر مجال حضور در فضاهای مدیریتی و اجتماعی را پیدا کنند میتوانند با انرژی مضاعف و حساسیت دوچندان و از همه مهمتر با الگو قرار دادن بانوی دو عالم حضرتفاطمه(س) مسیر توسعه را در همه امور به سرعت بپیمایند.
نسل آینده را نسلی سالم تربیت و تحویل جامعه دهیم
احمدی اظهار کرد: بالغ بر 600 هزار نفر از فرهنگیان شاغل در آموزش و پرورش را بانوان تشکیل دادهاند و با توجه به اینکه معلمان و دبیران خانم، مسئول پرورش و تربیت مادران آینده هستند ضروری است تا به این افراد توجه خاص کرده و با حمایت از آنان نسل آینده را نسلی سالم و اعتقادی تربیت و تحویل جامعه داد.
مدیرکل دفتر بانوان وزارت آموزش و پرورش در پایان اشاره کرد: دفتر امور بانوان آموزش و پرورش تلاش دارد برای حل مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی دختران دانشآموز، معلمان و دبیران به همراه مادران دانشآموزان برنامههای جامعی را طراحی و تدوین کند.