کد خبر: 1402210
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸
معممی‌مقدم تأکید کرد:

مدیریت جهادی و حضور مردم در برنامه‌های فرهنگی؛ راهی برای توسعه فرهنگ دینی

گروه اجتماعی: مدیر اداره تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی گفت‌: اگر مردم در عرصه فرهنگ ورود پیدا کنند شاهد فتح‌الفتوح در عرصه فرهنگ و به‌ویژه فرهنگ دینی در اجتماع خواهیم بود و می‌توانیم این فرهنگ را به دیگر جوامع دیگر هم منتقل کنیم.

رضا معممی‌مقدم، مدیر اداره تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: تشکل‌های دینی که از سوی خود مردم متدین و اعتقادی اداره می‌شود را باید به عنوان ظرفیت الهی انقلاب معرفی کرد که بدون چشم‌داشت به مباحث مادی فعالیت‌های شاخص و فاخر فرهنگی بزرگی را انجام و مردم را به سوی معنویت هدایت کنند.

وی افزود: تشکل‌های دینی، پایگاه فعالیت دینی و شرعی فراد متدین بوده که با انسجامی خاص به دنبال تبیین دین و بسط و گسترش آئین اسلام و سیره بزرگان دین هستند و فعالیت فرهنگی و دینی خاصی را پیگیری می‌کنند.

ماهیت تشکل‌های دینی وحدت و گسترش فعالیت‌های اسلامی است

معمم‌ مقدم اظهار کرد: ماهیت تشکل‌های دینی وحدت و گسترش فعالیت‌های اسلامی است که با بودجه‌های خود مردم متدین و اعتقادی برپا شده و گسترش دینی را در بین جامعه دنبال می‌کنند.

مدیر اداره تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جدید بیان کرد: دولت و نظام مدیریتی کشور باید با مدیریت جهادی و عزمی ملی و توجه خاص به مکتب امام خمینی(ره) و باورها و تکیه‌گاه ایشان به نقش مردم و افراد متدین، راه‌های توسعه و احیای آموزه‌های دینی را برای تشکل‌های دینی هموار کنند.

وی اظهار کرد: اگر مردم در عرصه فرهنگ ورود پیدا کنند شاهد فتح‌الفتوح در عرصه فرهنگ و به‌ویژه فرهنگ دینی در اجتماع خواهیم بود و می‌توانیم این فرهنگ را به دیگر جوامع دیگر هم منتقل کنیم.

پشتیبانی دولت و مدیران نظام برای احیای برنامه‌های دینی

معممی‌مقدم تصریح کرد: مدیریت جهادی به این معنی نیست که نهادها و دستگاه‌ها مستقیمأ وارد عمل شوند بلکه ضروری است که خود مردم با حمایت و پشتیبانی دولت و مدیران نظام به دنبال احیای برنامه‌های فرهنگی و دینی وارد عمل شوند.

مدیر اداره تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: تشکل‌های دینی به‌ویژه تشکل‌های محوری و شاخص که از جایگاه مهمی بین مردم برخوردار هستند بهترین و بسترسازترین پایگاه‌ها برای انجام مدیریت جهادی در راستای توسعه فرهنگ و امور دینی در کشور به شمار می‌روند که متأسفانه با مشکلات فراوان و عدم حمایت‌های لازم از سوی نهادهای مرتبط به ایفای نقش خود پرداخته‌ و جامعه و جوانان را به سمت فرهنگ دینی ناب هدایت می‌کنند.

عدم تناسب بین کمیت برنامه‌های مذهبی و بودجه اختصاص یافته

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب توجه ویژه‌ای به جوانان و فعالیت فرهنگی آنان دارند، گفت: متأسفانه تناسبی بین کمیت برنامه‌های مذهبی و فرهنگی تشکل‌های دینی با میزان بودجه صرف شده وجود ندارد و اعتبارات در نظر گرفته شده تنها خرج هزینه‌های آب و برق تشکل‌های دینی می‌شود که نیازمند بازنگری کلی در این بخش هستیم.

captcha