سروش علیمرادی، دبیر جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی که دهمین دوره خود را طی روزهای 18 تا 20 اردیبهشت جاری در اصفهان برگزار میشود که جشنوارهای منحصر به فرد برای اعتبار بخشی به فعالیت فنآفرینان کشور بوده و سعی دارد با توجه به موضوع ایجاد اشتغال به شکل دانشبنیان، مشکلات اجتماعی جامعه را که به واسطه بیکاری ایجاد میشود را تا حدودی مرتفع سازد.
وی با بیان اینکه امروزه ایجاد اشتغال، دینیترین و ملیترین کاری است که میتوانیم انجام داد، افزود: توسعه فنآفرینی و ایجاد خلاقیت و نوآوری در بخش اشتغال از اهدافی است که این جشنواره دنبال خواهد کرد و با معرفی فنآفرینان به دستگاههای اجرایی فضای تعامل بین فعالان عرصههای مختلف فنآفرینی و دستگاههای دولتی و خصوصی را ایجاد و گامی در راستای رفع بیکاری بردارد.
کسب و کار از معارف دینی ما مسلمانان است
علیمرادی در ادامه بیان کرد: سال جاری طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب به توسعه فرهنگ و اقتصاد مزین شده است و این جشنواره و دستاندرکاران وزارت علوم تلاش دارند در جهت تحقق این شعار بستر مناسبی را برای فنآفرینان مهیا کرده تا جامعه با ناهنجاریها فاصله گرفته و به سمت توسعه دینی پیش رود.
دبیر جشنواره تصریح کرد: کسب و کار از معارف دینی ما مسلمانان است که مورد تاکید همه بزرگان دین قرار گرفته و همه مسئولین و دستاندرکاران باید تلاش کنند تا فضای کسب و کار با محوریت علمی در بین جوانان مهیا و رشد اجتماعی و اقتصادی را شاهد باشیم.
شاخصهای ارزشی و دینی کسب و کار موفق
وی در ادامه با بیان این که در بخش طراحان کسب و کار جشنواره بیش از 400 طرح به دبیرخانه ارائه شده است عنوان کرد: 17 طرح به عنوان طرحهایی که از نظر اقتصادی و اجتماعی شاخصهای ارزشی و دینی کسب و کار موفق را داشته باشد به عنوان طرحهای برتر معرفی و در اختیار سرمایهگذاران قرار خواهد گرفت.
علیمرادی گفت: شرکتکنندگانی که طرحهایشان به عنوان طرح برتر شناخته شوند به عنوان کارآفرین تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار خواهند گرفت.
وی در پایان با تاکید بر اینکه شایسته کشور اسلامی نیست که در آن بیکاری و نبود شغل باعث بروز فقر شود یادآور شد: در این جشنواره سعی خواهد شد با حمایت از ایدهپردازان فنآفرین و محققان در این بخش با برنامهریزی درست بتوانیم را در عرصه ایجاد اشتغال کلان و خرد در بخش اجتماعی و اقتصادی همه اقشار جامعه را توانمند ساخته و این معضل جامعه را حل کنیم.