به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، مراسم جشن «دیدار با پدران آسمانی» در آستانه ولادت بابرکت و سراسر نور و سعادت مولای مظلومان، حضرت علی(ع) و روز پدر، به همت جمعی از فرزندان شهدا با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گلزار شهدای فردوس جهرم برگزار شد.
در این مراسم که جمعی از خانواده شهدا، امامجمعه جهرم و برخی مسئولان حضور داشتند، برنامههای مختلفی از جمله قرائت دکلمه و متن ادبی توسط فرزندان شهدا، سخنرانی عبدالمجید رحمانیان، مداحی ابوالفضل قناعتپیشه، سرود کودکان، تقدیر از پدران شهدا، برگزاری مسابقه «در یک جمله از پدر خود تقدیر کنید» و ... اجرا شد.
عبدالمجید رحمانیان، آزاده سرافراز دفاع مقدس در این مراسم با اشاره به سالروز شهادت آیتالله شیخ فضلالله نوری که امسال مصادف با میلاد مولا علی(ع) شده بود، از وی بهعنوان پدری آسمانی که خدمات شایستهای برای ایران انجام داد و در برابر استکبار ایستاد و سرانجام نیز استعمار انگلیس با همدستی روشنفکران دگراندیش از او انتقام گرفت، یاد کرد.
وی با اشاره خاطرهای از عملیات فتحالمبین در دوران دفاع مقدس، از دو برادر شهید جهرمی، محمد و علی محمدخدایی بهعنوان دو پدر آسمانی که خود همرزم آنها بوده، یاد کرد و به بیان صفات و ویژگیهای آنها پرداخت.
رحمانیان با اشاره به صفاتی همچون اخلاص، بیریایی، صداقت، تلاشگری، بیادعایی و ایثارگری این شهیدان، ضمن الگو خواندان ایشان، از ناشناخته ماندن این دو شهید بزرگوار ابراز تأسف کرد و گفت: امروزه این نوع ویژگیها و روحیهها کمرنگ شده؛ وضعیت به سمتی رفته است که اگر امروز به مدیریتی دست پیدا کنیم، از سخن گفتن درباره روحیه این شهدا شرم میکنیم. این شهدا پدران آسمانی بودند، آنها اهل ریا و دنبال شهرت و مقام نبوده بلکه شیفته شهادت بودند.
نویسنده دفاع مقدس با اشاره به ویژگی صفا و صمیمیت شهید بهمن رحمانیان، اظهار کرد: آن زمان کسی برای دیگری نمیزد، حق کسی را پایمال نمیکرد، در معامله دیگری دخالت نمیکرد، پست و مقام کسی را تصرف نمیکرد، بلکه این افراد از پست و مقام و شهرت و جناحهای رنگارنگ فراری بودند.
وی ادامه داد: ما امروز باید بدانیم و به این یقین برسیم که هرچه داریم از شهداست. پرهیز از چاپلوسیها، دورنگیها، ریاکاریها و چربزبانیها ما را نجات میدهد و برای این کار باید به سیره شهدا نزدیک شویم.
رحمانیان عنوان کرد: وقتی جامعه عوض شود و دورنگی و ریا جایگزین اخلاص و افزونطلبی جایگزین ایثار شود و همه دنبال شهرتطلبی و آوازه باشند، دیگر چیزی از اسلام و پدر بزرگ آسمانی، حضرت امیرالمؤمنین(ع) نمیماند و حتی اگر نام آن حضرت هم بماند دیگر اثری از سیرت او نمیماند.
این مفسر نهجالبلاغه به فکر دین مردم بودن را پیام پدران آسمانی خواند و مدیریتهای ناصحیح و چاپلوسیها را موجب پایمال شدن دین و انقلاب که افراد زیادی برای آن خون دادهاند، ذکر کرد.