علیرضا احمدی، مشاور رسانه و اطلاعرسانی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اینکه نمایشگاه قرآن فرصتی مناسب برای ارائه دستاوردهای قرآنی کشور بهشمار میرود گفت: نمایشگاه امسال به مدت 20 روز از 25 شعبان آغاز و تا اواسط ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت. به طور قطع، کاهش تعداد روزهای برپایی نمایشگاه بینالمللی قرآن میتواند در کیفی شدن برنامهها، تأثیر بسزایی داشته باشد.
احمدی درباره نحوه ارائه خدمات و برنامههای قرآنی به مدت 20 روز عنوان کرد: برپایی نمایشگاه قرآن در ماه مبارک رمضان، کاری بس دشوار است، بدین دلیل که افراد روزهدار هستند و برای ارائه برنامههای قرآنی باید طی ساعات مشخصی در نمایشگاه حضور یابند.
کاهش هزینهها و کیفی شدن برنامهها در نمایشگاه قرآن
مشاور رسانه و اطلاعرسانی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اضافه کرد: این نمایشگاه دارای نقاط قوتی است که میتوان به کاهش هزینهها و ذکاوت کارشناسان قرآنی برای ارتقای سطح کیفیت برنامههای قرآنی اشاره کرد.
وی به تشکیل کمیتههای تخصصی برای برپایی نمایشگاه امسال اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه تعداد روزهای نمایشگاه کاهش مییابد، کمیتههایی تشکیل شده است تا نسبت به اجرای اهم برنامهها دقیقتر عمل کنند و نظارت لازمه را داشته باشند.
احمدی با بیان اینکه نمایشگاه قرآن میتواند مسیر پرورش خلاقیت افراد را به دنبال داشته باشد، گفت: این نمایشگاه میتواند در مسیر استعدادیابی و پرورش خلاقیتهای قرآنی نقش بسزایی داشته باشد؛ در این راستا میتوان به حوزههای علمی و هنری با موضوعات قرآنی اشاره کرد.
ضرورت کاربردی شدن قرآن در زندگی مردم
وی خواستار کاربردی شدن قرآن در زندگی آحاد مردم شد و افزود: نمایشگاه قرآن میتواند یکی از راههای زمینهساز برای کاربردی ساختن مفاهیم و تعالیم روحبخش قرآن کریم در زندگی مردم باشد و از این فرصت باید به نحو احسن استفاده مطلوب کرد.
مشاور رسانه و اطلاعرسانی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد مطرح کرد: با توجه به عملکرد مطلوب معاونت قرآن و عترت در حوزه نمایشگاه قرآن، میتوان در سال جاری با استقبال گستردهای از مردم و فعالیتهای سازنده در حوزه قرآن کریم مواجه شد.
احمدی در پایان یادآور شد: معاونت قرآن و عترت با به کارگیری نیروهای دلسوز قرآنی، تلاش دارد تا بهترین خدمات را به بازدیدکنندگان از نمایشگاه ارائه دهد.