کد خبر: 1413697
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۴
انجم‌شعاع:

نمایندگان شرق آسیا در بخش قرائت رشد محسوسی داشته‌اند/ تجلیل از برنامه‎های جنبی مسابقات قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس کمیته نظارت و ارزیابی ستاد عالی مسابقات بین‌المللی به رشد شرق آسیا در موضوع قرائت قرآن اشاره کرد و گفت: به نظر بنده با توجه به اجرای متسابقان در سی‌و‌یکمین دوره مسابقات، رشد شرق آسیا در موضوع قرائت بیشتر بوده است.

محمد انجم‌شعاع، رئیس کمیته نظارت و ارزیابی ستاد عالی مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به باشکوه برگزار شدن مسابقات بین‌المللی قرآن گفت: مسابقات امسال همچون سال‌های گذشته توانست رضایت شرکت‌کنندگان را به خود جلب کند.

وی درباره شرکت نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در دو رشته حفظ و قرائت قرآن اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران این توانمندی دارد که در هر دوره از مسابقات بین‌المللی قرآن، دو نماینده را برای رشته‌های حفظ و قرائت قرآن انتخاب کند؛ چراکه اکثر مسابقات قرآن دیگر کشورها تنها اجازه شرکت یک نماینده را دارند.

انجم‌شعاع به رقابت حافظان قرآن در سالن مجزا اشاره و تصریح کرد: مبنای انتخاب حافظان برتر این دوره از مسابقات، حُسن حفظ قرآن بود که با حضور داوران برجسته در سالنی مجزا به رقابت پرداختند.

رشد شرق آسیا در موضوع قرائت قرآن مسابقات بین‌المللی قرآن

وی به رشد شرق آسیا در موضوع قرائت قرآن اشاره کرد و گفت: به زعم بنده با توجه به اجرای متسابقان در سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن، رشد شرق آسیا در موضوع قرائت بیشتر بوده است.

انجم‌شعاع مطرح کرد: نماینده کشور فلیپین، شاخص‌ترین تلاوت‌ را در بخش قرائت قرآن ارائه کرد که اوج این تلاوت در مرحله نیمه‌ نهایی و نهایی از سوی حاضران این دوره از مسابقات مشاهده شد.

وی ضمن تشکر از سازمان اوقاف و دیگر دست‌اندرکاران برنامه‌های جنبی مسابقات بین‌المللی قرآن اوقاف عنوان کرد: برنامه‌های جنبی سنّت حسنه‌ای است که در چند سال اخیر روند رو به رشدی داشته و امید است به نیازهای شرکت‌کنندگان پاسخ داده باشد.

انجم‌شعاع به برگزاری کارگاه‌های آموزش قرآن در حاشیه مسابقات بین‌المللی قرآن اشاره و تصریح کرد: در این دوره از مسابقات، کارگاه‌های آموزشی با موضوعات گوناگون و تدریس اساتید کشورمان برگزار شد که می‌توان به ابراز رضایت سازمان اوقاف و امورخیریه و دیگر دستگاه‌های این جریان قرآنی اشاره کرد.

وی پیشنهاد داد: این دست از کارگا‌ه‌های آموزشی تنها به مسابقات بین‌المللی قرآن بسنده نشود، بلکه در چارچوب مشخص برای اجرا در تمامی دستگاه‌های قرآنی کشور برنامه‌‌ریزی و ساماندهی شود.

رئیس کمیته نظارت و ارزیابی ستاد عالی مسابقات بین‌المللی قرآن عنوان کرد: همچنین پیش از برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حاشیه مسابقات بین‌المللی قرآن، دوره‌های تخصصی ویژه اساتید برگزار شود تا از این رو از شیوه‌های تخصصی و جدید برای آموزش قرآن به کار ببرند.

وی در پایان یادآور شد: با توجه به اینکه سازمان اوقاف و امورخیریه متولی جریان وقف در سطح کشور است، باید زمینه‌ای لحاظ شود تا نحوه اجرایی شدن فرهنگ وقف و بررسی این موضوع برای همگان بالاخص نمایندگان کشورهای خارجی بیان شود.

captcha