کد خبر: 1418352
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۰
رئیس‌جمهور:

حمایت از گروه‌های تروریستی به خاطر نگرانی از اتحاد جهان اسلام است

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام روحانی سیاست‌های برخی قدرت‌ها در حمایت از گروه‌های تروریستی نظیر داعش را نکوهش و خاطرنشان کرد: آنها نگران اتحاد دنیای اسلام بودند و می‌دانستند که اگر مسلمانان دست به دست هم بدهند می‌توانند منافعشان را در جهان به خطر بیاندازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رئیس‌جمهور کشورمان امروز، دوشنبه 26 خرداد و در جمع نمایندگان استان لرستان با تاکید بر اولویت‌بندی نیازهای کشور گفت: ایران اسلامی برای توسعه اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نیازمند حضور مردم در همه عرصه‌ها است و دولت وظیفه دارد شرایط و تسهیلات لازم را برای حضور ایرانیان داخل و خارج کشور فراهم آورد.

دکتر روحانی تصریح کرد: اگر قرار است کشور در مسیر توسعه و ثبات قرار گیرد لازمه اش عمل به سند چشم انداز بیست ساله کشور است که به گفته رهبر معظم انقلاب، بالاترین قانون بعد از قانون اساسی است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز نیمی از فرصت در اختیار برای رسیدن به اهداف سند چشم‌انداز بدون دستیابی به پیشرفتی خاص سپری شده است، اظهار کرد: دولت برای جبران عقب‌ماندگی ناامید نیست و اگر همه مسئولان نظام دست در دست هم قرار دهند و به توسعه کشور به عنوان اولویت نخست بی‌اندیشند می‌توان در سال ۱۴۰۴ به اهداف سند چشم‌انداز رسید.

رئیس‌جمهور ادامه داد: امروز کشورهای بسیاری برای حضور و سرمایه گذاری در ایران اعلام آمادگی کرده اند و حتی پیش نویس قراردادهای اقتصادی امضا شده است و اگر فشار تحریم‌های ناروا و ظالمانه از دوش مردم برداشته شود می‌توان امیدوار بود که شرایط برای کل کشور و بویژه لرستان تغییر کند.

حجت‌الاسلام روحانی ضرورت بهره گیری از تجربه برخی کشورهای همسایه در جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اداره کشور از طریق درآمدهای مالیاتی را یادآورشد و تصریح کرد: اگر مسیر تفکرمان را در نحوه اداره کشور عوض نکنیم به توسعه دست نخواهیم یافت و اهداف سند چشم‌انداز محقق نخواهد شد.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه باید دغدغه همه مسئولان توسعه مادی و معنوی کشور باشد، از طرح برخی مسایل جزئی در فضای سیاسی کشور که موجب هدر رفتن توان مسئولان می‌شود انتقاد کرد و گفت: باید با اتحاد، همدلی و با حضور همه اقوام و اقلیت‌ها دست در دست یکدیگر قرار دهیم و از همه استعدادها و ظرفیت‌ها برای حرکت رو به جلو و شکوفایی کشور بهره بگیریم.

دکتر روحانی با ابراز خرسندی از نزدیکی قوای سه گانه کشور، گفت: امروز همه ما هدایت‌ها و ارشادات رهبر معظم انقلاب را با جان و دل قبول داریم و سرلوحه کار قرار داده‌ایم و این عامل مهمی برای پیوند و اتحاد همه مسئولان نظام است.

رئیس شورای عالی امنیت ملی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تشریح اوضاع حساس منطقه، سیاست‌های برخی قدرت‌ها در حمایت از گروه‌های تروریستی نظیر داعش را نکوهش و خاطرنشان کرد : آنها نگران اتحاد دنیای اسلام بودند و می‌دانستند که اگر مسلمانان دست به دست هم بدهند می‌توانند منافعشان را در جهان به خطر بی‌اندازند.

حجت‌الاسلام  روحانی افکار و رفتار تروریست‌هایی نظیر داعش را دارای فرسنگ‌ها فاصله با اسلام واقعی دانست و با اشاره به سیاست اختلاف‌افکنی قدرت‌ها در منطقه افزود: اگر آنها ابراز می‌کنند که از اختلاف، وحشی‌گری و کشتار در منطقه متأسفند، صددرصد دروغ می‌گویند چرا که آنها می دانند این اتفاقات از یک سو موجب عقب‌افتادگی دنیای اسلام و از سوی دیگر موجب نیازمند شدن مسلمانان به آنها می‌شود.

رئیس‌جمهور در ابتدای این دیدار از مردم استان لرستان به عنوان مردمانی انقلابی، عاشق خاندان رسالت و تأثیر‌گذار در دوران دفاع مقدس یاد کرد و با اشاره به ویژگی‌های مرجع عالیقدر آیت الله بروجردی، گفت: ایشان علاوه بر مرجعیت تام وعام شیعیان جهان، مبتکری بود که شیعه و سنی را به هم وصل کرد و تقریب مذاهب را پایه‌گذاری نمود.

حجت‌الاسلام روحانی بزرگترین امتیاز استان لرستان را ثبات، امنیت و یکدست بودن مردم آن نامید و با اشاره به مطلوبیت‌های استان برای جذب سرمایه‌گذاری، بر تلاش برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی به منظور توسعه و اشتغال‌زایی تاکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه سرمایه دولت انجام طرح‌های بزرگ محدود است، از افزایش بهره‌وری و راه‌اندازی طرح‌های صنعتی نیمه فعال به عنوان اولویت دولت در لرستان خبر داد و اظهار کرد: دولت یازدهم در سفر به استان‌ها وعده‌هایی به مردم خواهد داد که در سه سال آینده محقق شود.

دکتر روحانی با اشاره به جلسات مکرر با وزرا و معاونان در خصوص طرح‌های اجرا شده در سفر به استان‌ها به منظور پیگیری روند پیشرفت آنها، از اختصاص صددرصد بودجه تعیین شده برای لرستان در سال‌ جاری خبر داد.

رئیس‌جمهور با اشاره به سفر قریب‌الوقوع خود به استان لرستان برای عرض ارادت به مردم، گفت: قرار است در این سفر شهرک صنایع پایین دستی پتروشیمی درکنار پتروشیمی خرم آباد آغاز شود که این موضوع می‌تواند در اشتغال‌زایی برای استان و ایجاد ارزش افزوده نقش عمده‌ای داشته باشد.

پیش از سخنان رئیس‌جمهور، نمایندگان لرستان با اشاره به سفر قریب‌الوقوع حجت‌الاسلام  روحانی و هیئت همراه به این استان، از نگاه و عزم جدی دولت برای انجام این سفر و حل مشکلات لرستان تشکر کردند.

نمایندگان استان لرستان با اشاره به مشکلات استان نظیر معضل بیکاری، نیمه تمام ماندن طرح‌های بزرگ عمرانی، نیاز به سرمایه‌گذاری و کمبود خدمات زیربنایی و رفاهی، مزیت‌های نسبی لرستان در حوزه کشاورزی، گردشگری و صنعت را برشمردند، توجه ویژه دولت در این خصوص را موجب تقویت کشور در حوزه اقتصاد مقاومتی ارزیابی کردند.

نمایندگان استان لرستان به طور جداگانه نیازهای حوزه انتخابیه خود را در راه‌اندازی واحدهای صنعتی، آبیاری مدرن زمین‌های زیرکشت، تأمین آب آشامیدنی، اتمام پروژه‌های سدسازی، راه‌آهن و ساخت جاده و احداث بیمارستان و مراکز خدماتی و درمانی، مطرح و تأکید کردند: اهتمام دولت به اصل ۴۸ قانون اساسی در توزیع عادلانه امکانات و منابع در کل کشور می‌تواند زمینه‌ساز توسعه متوازن در همه مناطق کشور و بویژه لرستان شود.

مجمع نمایندگان استان لرستان از تحرک جدی دولت و پیگیری مستمر معاونان رئیس‌جمهوری برای ایجاد رونق و تحرک اقتصادی در لرستان و دور کردن این استان از شاخص‌های هشدار دهنده بیکاری، و رساندن به مؤلفه‌های توسعه‌یافتگی قدردانی کردند.

استاندار لرستان نیز از افزایش اشتیاق سرمایه‌گذاران برای حضور در لرستان و فعال شدن برخی طرح‌های متوقف مانده خبر داد و گفت: موج تازه‌ای از توسعه و سازندگی در لرستان آغاز شده و امیدوار هستیم به مطالبات مردم، در عرصه‌های مختلف پاسخ دهیم.

captcha