سمیه حیاتلو، مسئول پژوهش حوزه علمیه خواهران خوی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با بیان اینکه سبک زندگی غرب همواره بر جنبه غریزههای نفسانی بشر و ارضای آن تأکید دارد، اظهار کرد: بعد معنوی و الهی انسان در تعریفهای غرب از سبک زندگی نادیده گرفته شده است.
وی اساس سبک زندگی غربی را برخلاف سبک زندگی اسلامی بر شهوتهای مادی و دنیاپرستی عنوان و بیان کرد: مبانی انسانی و فطرت کمالجوی بشری در دیدگاه مکتب غرب در سبک زندگی جایگاه روشن و مشخصی ندارد.
مسئول پژوهش حوزه علمیه خواهران خوی اظهار کرد: اساس و شاکله سبک زندگی تعریفشده در نظریههای غربی همواره بر شهوات دنیوی، غرایز مادی و امیال حیوانی تأکید دارد و بعد معنوی انسان در این سبک نادیده گرفته شده است.
این مقام مسئول اضافه کرد: در مبانی سبک زندگی اسلامی همواره بر کمال مطلق بشری و فراهم کردن زمینههای رسیدن انسان به رستگاری در پرتو کمال الهی مورد تأکید و توجه قرار میگیرد و این مهم را میشود از تأکیدات مکرر خداوند در آیات قرآنی و احادیث دینی بهخوبی درک کرد.
حیاتلو الگو قرار دادن سیره پیشوایان و بزرگان دینی را لازمه سبک زندگی اسلامی دانست و اظهار کرد: بهترین راهبرد در سبک زندگی اسلامی توجه به ابعاد مختلف زندگی و منش انبیای الهی و امام معصوم(ع) است.
مسئول پژوهش حوزه علمیه خواهران خوی ادامه داد: شرع مقدس دین اسلام در همه زمینهها از جمله روابط همسران با یکدیگر، والدین با فرزندان و فرزندان با پدر و مادر الگوهای راهبردی ارائه کرده است که باید مبانی آن از قرآن کریم بهطور صحیح و درست مورد تفسیر از سوی عالمان امر قرار گیرد و در اختیار اقشار مختلف جامعه گذاشته شود.
حیاتلو معتقد است اگر آموزههای دین اسلام بهطور صحیح و بر مبنای اصل آن مورد استفاده قرار گیرد جامعه بهسمت سعادت و رستگاری پیش میرود چراکه دین اسلام نسبت به ارائه آموزههای مختلف دین پیشرفته و مترقی است.