به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری سپاه روحالله استان مرکزی، سعید عزیزی، مدرس دانشگاه تهران در همایش بسیج جامعه زنان سپاه روحالله استان مرکزی که بهمناسبت شهادت مریم فرهانیان در کانون فرهنگی ــ هنری امام علی(ع) اراک برگزار شد، گفت: سبک زندگی اسلامی برگرفته شده از موازین و آیات روحافزای قرآن کریم است که اگر مورد بررسی قرار گرفته و در زندگی فردی و اجرایی شود تمامی امور از آسیب در امان خواهد بود.
وی با بیان اینکه اجرایی شدن سبک زندگی اسلامی یکی از مهمترین فرمایشات رهبری است که باید در جامعه جامه عمل پوشانده شود، اضافه کرد: زندگی همواره با فراز و نشیبهای بسیار همراه است که خداوند متعال راه برونرفت از چالشها، فراز و فرودهای زندگی را در کلام وحی در اختیار بندگان آگاه و با تدبیر خویش قرار داده است.
عزیزی با اشاره به سخنان رابرت مرداک غول رسانهای یهودی، تصریح کرد: در جامعه ایران نقطه ضعف مذهب و سیاست نیست، بلکه در ایران نقطه ضعف کلمه مقدس خانواده و در رأس آن مادر خانواده است که تضعیف و براندازی اینها موجب فروپاشی میشود.
وی اظهار کرد: رابرت مرداک صراحتاً اعلام کرده است که در فرصت 10 ساله بین سالهای 2010 تا 2020 باید تلاش در راستای تضعیف بنیان خانواده ایرانی بر روی زن متأهل و خانهدار سنتی باشد و برنامهها و سریالهایی برای تضعیف این ستون پیاده کرد.
استاد دانشگاه و پژوهشگر علوم روانشناسی خانواده به سبک اسلامی، ادامه داد: دشمن در راستای رسیدن به اهداف شوم خود بر همین اساس در شبکههایی نظیر فارسی وان، جم تی وی و زمزمه به ساخت سریالهایی با مضامین عاطفی، ترویج خیانت، روابط نامشروع و بیحیایی را در دستور کار قرار دادهاند.
عزیزی ماهواره را نمونه بارز دجال عنوان کرد که با ارائه برنامههای مختلف سعی در تضعیف بنیان خانواده و ایجاد شک و تردید در باورها و اعتقادات و ارزشها دارد.
وی مهمترین اصل در سبک زندگی اسلامی را محبافزایی عنوان کرد و افزود: شناخت اصلیترین محور و فرمول محبتافزایی در سبک زندگی اسلامی است.
استاد دانشگاه و پژوهشگر علوم روانشناسی خانواده به سبک اسلامی داشتن خانواده موفق را مستلزم توجه به مبحث عمیق و گسترده شناخت دانست و ادامه داد: یکی از مباحث شناخت، درک تفاوتهای جنسیتی و شناخت تفاوتهای زن و مرد است.
عزیزی با بیان اینکه سیستم ذهن زنان بهطور طبیعی احساسگرا و سیستم ذهنی مردان منطقگراست، عنوان کرد: درک تفاوت بین جنس زن و مرد و آگاهی به اینکه زنان جزءنگر و نزدیکبین و مردان کلنگر و دوربین هستند میتواند از بروز بسیاری مشکلات بین زنان و مردان جلوگیری کند.
استاد دانشگاه و پژوهشگر علوم روانشناسی خانواده به سبک اسلامی اظهار کرد: مردان دارای تمرکز یگانه و بانوان از تمرکز چندگانه برخوردارند و فضاسازی ذهنی نیز در مردان بسیار قویتر از زنان است.
عزیزی معنویتگرایی را شاخصه بارز زنان برشمرد و اظهار کرد: زنان با توجه به روحیه لطیف و علاقه به مسائل متافیزیک پایهگذار مذهب و معنویت در خانواده هستند و معمولاً نسبت به مردان علاقه بیشتری به انجام مستحبات دارند.
وی دومین راهکار برای محبتافزایی و نهادینه شدن سبک زندگی اسلامی را انتظار و ضرورت آموزش انتظار به فرزندان و احترام متقابل و انتظار والدین در انجام امور عنوان کرد.
استاد دانشگاه و پژوهشگر علوم روانشناسی خانواده به سبک اسلامی استقبال و بدرقه که در روایات دینی نیز بر آن سفارش شده است را سومین عامل افزایش محبت دانست و گفت: استقبال و بدرقه محبت را 11 برابر افزایش میدهد و استقبال و سلام زن هنگام ورود همسر به منزل موجب کاهش 70 درصدی پرخاشگری مردان میشود.
عزیزی در بخشی از سخنان خود به تهاجم فرهنگی دشمنان و نشانه گرفتن کانون گرم خانواده اشاره کرد و افزود: امروز تمامی تمرکز شبکههای ماهوارهای بر مادران خاندان سنتی متمرکز شده است؛ چراکه آنان ملت ایران را خوب شناخته و میدانند که این زنان متعهد و با ایمان هستند که فرزندانی همچون شهدا، جانبازان تربیت میکنند؛ از اینرو سعی دارند با ساخت و تولید فیلم و سریالهای به اصطلاح خانوادگی ذهن و روان مادران جوامع اسلامی را تحتالشعاع قرار دهند؛ چراکه میدانند اگر آنان آسیب ببینند تمامی اعضای خانواده دچار چالش میشود.
این مدرس دانشگاه تهران در پایان، تأسی به قرآن و گرویدن به اهل بیت(ع) را رمز دوری از آسیبهای فرهنگی دانست و یادآور شد: مادران در این راستا نقش بسزایی را ایفا میکنند؛ بنابراین باید برای حرکت در مسیر الهی و خدایی سبک زندگی اسلامی را در جامعه نهادینه کرد.