کد خبر: 1441010
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸

نشست «مقاومت تا پیروزی» در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد

شعب خارجی: نشست «مقاومت تا پیروزی» با هدف اعلام حمایت از گروه‌های مقاومت در منطقه و تجلیل از دیپلمات‌های کشورهای آمریکای لاتین حامی فلسطین، امروز، ۲۸ مرداد در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، این نشست با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، وزارت امور خارجه و معاونت بین‌الملل نیروی مقاومت بسیج و به منظور یادآوری پیروزی افتخارآمیز حزب‌الله لبنان بر رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه، اعلام حمایت از مردم مظلوم فلسطین و قدردانی از کشورهایی که در جریان جنگ اخیر در غزه، روابط دیپلماتیک خود با رژیم صهیونیستی را قطع کردند امروز در محل حسینیه  الزهرا(س) این سازمان برگزار شد.

در این نشست که با حضور سفرا و کارداران کشورهای حامی فلسطین شامل، ونزوئلا، الجزایر، کاستاریکا، بولیوی، سودان، عراق و اوگاندا برگزار شد، نمایندگان وزرای امور خارجه و فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایندگان جنبش‌های مقاومت از جمله، حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی، سفیر فلسطین در تهران، جمعی از هنرمندان و فرهیختگان و تعداد زیادی از اصحاب رسانه نیز حضور داشتند.

در این برنامه، از سفیر ونزوئلا و کاردار رسمی بولیوی در تهران به دلیل حمایت‌های دولت‌های کشورهایشان از مردم فلسطین تجلیل و قدردانی شد.

ناکامی تلاش‌ استکبار برای تبدیل کردن دروغ بزرگی به نام اسرائیل به باور ملت‌ها

ابراهیمی‌ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این نشست در سخنانی درباره‌ وقایع اخیر در سراسر جهان، ضمن انتقاد از سازمان‌های بین‌المللی برای کوتاهی در انجام وظایفشان درباره‌ موضوع فلسطین، گفت: موضوع فلسطین بیش از هفت دهه، موضوع بشریت است و متأسفانه برابر دیدگان همه‌ ملت‌ها، تبدیل به یک جنایت مستدام بشری شده است.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت تشکل‌های بزرگ حامی حقوق حیوانات در جهان، افزود: متأسفانه در برابر حقوق انسان‌ها، شاهد سکوت سنگینی حتی از سوی سازمان‌های بین‌المللی هستیم. علی‌رغم اینکه سازمان‌های بین‌المللی در معاهده‌ها، کنوانسیون‌ها و مصوبه‌ها، حق دفاع از خود برابر اشغال نظامی را قائل شده‌اند، برای ملت‌ فلسطین و غزه این مصوبه را زیر پا می‌گذارند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تشریح کرد: در قطعنامه‌ 3379 مجمع عمومی سازمان ملل که در سال 1975 به تصویب رسیده است، صهیونیسم به شکلی از اشکال نژادپرستی شناخته شده و آن را به عنوان خطری برای امنیت و صلح جهانی دانسته است. در ماده‌ دو و 51 معاهده‌ کنفرانس «لاهه» هم حق قیام مردم علیه دشمن اشغالگر و حق دفاع برابر تجاوز نظامی به رسمیت شناخته شده است. اما متأسفانه برابر دیدگان بسیاری از ملت‌ها، این جنایات رخ می‌دهد و سکوت سنگینی هم حاکم است.

وی با بیان اینکه جمهوی اسلامی ایران بیش از 35 سال درباره‌  فلسطین دارای یک اعتقاد بوده است، ادامه داد: هنگامی که در 35 سال پیش، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به صورت قاطع، حمایت از فلسطین را به عنوان استراتژی اصلی و اساسی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد، افکار عمومی جهان، بسیاری از زوایای این تصمیم را درک نمی‌کرد. اما امروز دست جنایت جنایتکاران صهیونیستی، آنقدر از آستین بیرون آمده که فلسفه‌ 35 سال پیش بنیانگذار جمهوری اسلامی برای تمامی ملت‌ها آشکار شده است.

وی همچنین با گفتن این نکته که رسانه‌های خبری حتی از میزان تخریب‌ها و کشته‌شدگان اسرائیلی در جنگ غزه خبری منعکس نمی‌کنند ولی داعش، تصاویر جنایات خود را بلافاصله منتشر می‌کند، اظهار کرد: آیا رفتارهای داعش در جهت پروژه‌ اسلام‌هراسی رژیم صهیونیستی نیست؟ آنها سال‌ها تلاش کردند تا اسلام‌هراسی را به دنیا تحمیل کنند و به دنبال عینیت‌بخشی آن بودند. حالا داعش این وظیفه را به عهده گرفته و تبدیل به نماد اسلام‌هراسی شده است.

وی در ادامه در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به جنایات داعش در عراق و سوریه، اظهار کرد: آیا نمی‌توان از تخریب اماکن مقدس اسلامی توسط داعش، این‌گونه تحلیل کرد که این اقدامات به رژیم صهیونیستی این خط را می‌دهد که تخریب مسجدالاقصی در بیت‌المقدس هیچ اشکالی ندارد؛ چون مسلمانان برای مکان‌های مقدس خود هیچ اهمیتی قائل نیستند؟

ابراهیمی‌ترکمان همچنین با تأکید بر اینکه نباید موضوع فلسطین را به صورت نقطه به نقطه تحلیل کرد، گفت: رژیم صهیونیستی، از 70 سال قبل و از همان شکل‌گیری، تنها یک روند را دنبال کرده است و مجامع جهانی و سازمان‌های بین‌المللی باید به این نکته توجه کنند که اگر مدعی تداوم صلح در جهان هستند؛ رفتارهای رژیم صهیونیستی در مسیر از بین بردن صلح و آرامش جهانی و حتی تخریب دموکراسی است.

وی در پایان سخنان خود تأکید کرد: تلاش‌استکبار برای تبدیل کردن دروغ بزرگی به نام اسرائیل به باور ملت‌ها، با ناکامی مواجه خواهد شد.

در ادامه، داود عباس‌زاده، فرمانده مقاومت بسیج و مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور ایثارگران در سخنانی با اشاره به حضور در عصری که به نام عصر فضا و تکنولوژی نام‌گذای شده است، گفت: متأسفانه در این دوره شاهد زیر پا گذاشتن انسانیت در تمام دنیا به‌ویژه از سوی رژیم صهیونیستی هستیم.

همچنین علی‌محمد حلمی، رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و تمدن‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات در سخنانی در این نشست، مسئله‌ فلسطین را مسئله‌ بشریت عنوان و به تلاش‌های مرکز تحت امرش در ترغیب مراکز جهانی گفت‌وگوی ادیان برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی و همچنین جریان‌های تندروی منطقه مانند داعش، اشاره کرد.

وی گفت: پس از انتشار بیانیه‌ مرکز گفت‌وگوی ادیان و تمدن‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات، مراکز و رهبران دینی ادیان مختلف، از جمله پاپ فرانسیس اول، رهبر کاتولیک‌های جهان، کاردینال توران، رئیس بخش گفت‌وگوهای دینی واتیکان و مشاور پاپ، اسقف‌های اعظم کشورهای مختلف و بسیاری دیگر در این خصوص اعلام موضع و جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و غزه و همچنین اقدامات گروه‌های منتسب به اسلام در عراق و سوریه را محکوم کردند.

حجت‌الاسلام براتی، رئیس مجمع جهانی مردمی فعالین انقلاب اسلامی نیز در سخنانی با اشاره به دفاع مظلومانه‌ مردم غزه، گفت: ما بر اساس آموزه‌های دینی و ارزش‌های انقلاب اسلامی، علاوه بر مردم غزه، از مردم سیاهپوست آمریکا در شهر «فرگوسنم» و ایالت «میسیوری» که تحت ظلم و ستم زندگی می‌کنند هم حمایت می‌کنیم.

صلاح زواوی، دیگر سخنران این نشست بود که به زبان‌های عربی و فارسی، سخنان خود را ارائه داد. وی در بخشی از سخنان خود با تأکید بر قدردانی از کشورهای عربی و اسلامی حامی فلسطین، به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران و در رأس تمامی آنها، قدردانی از مقام معظم رهبری، گفت: با توجه به نشانه‌های موجود، دوران پایان رژیم جعلی صهیونیست آغاز شده است؛ زیرا این دشمن در مقابل حمله‌ بین‌المللی و تظاهرات گسترده علیه آن حتی در آمریکا مواجه شده است. همچنین اعلام حمایت بیشتر خانواده‌های فلسطینیان از مقاومت، پایبندی به شرط‌های فلسطینی در مذاکرات قاهره، ایجاد وحدت بیشتر بین فلسطینیان، موضع‌گیری‌های مناسب کشورهای عربی و اسلامی، ایحاد هراس در دل شهرک‌نشینیان و بازگشت‌ آنها به کشورهای مبدأ  از نشانه‌های به پایان رسیدن طرح ایجاد و تثبیت کشور اسرائیل است.

احمد اسفندیاری، معاون بین‌الملل سازمان بسیج مستضعفان، آخرین سخنران این نشست بود. وی در سخنان خود با اشاره به حمایت‌های همه‌‌جانبه‌ ملت و دولت ایران از فلسطین، به برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و نظامی سازمان بسیج برای مقابله با رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

وی همچنین با اشاره به پاسخ گروه‌های مردمی برای جمع‌آوری کمک‌های مالی به منظور خرید سلاح برای کرانه‌ باختر پس از اعلام لزوم تسلیح این منطقه از فلسطین اشغالی از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: بنابر اعلام رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه هر شخص در هر نقطه‌ای از دنیا و هر دولت و هر گروهی که مقابل رژیم صهیونیستی بایستد، ما باید به آن کمک کنیم، سازمان بسیج برنامه‌ریزی‌های مدون، مشخص و عملیاتی خود را در حوزه‌های مختلف آغاز کرده است.

در پایان این نشست که در آن بیانیه‌ مراسم نیز خوانده شد، از سفیر ونزوئلا در تهران، کاردار رسمی سفارت بولیوی در تهران قدردانی شد و از نقاشی محمدعلی جوهدلی، نقاش هفت‌ساله‌ ایرانی، پاکستانی، با موضوع بمباران غزه و همچنین نمایشگاه مجازی غزه در خون، رونمایی به عمل آمد.

 

captcha