به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، آیتالله محمدمحمدی ریشهری، رئیس مؤسسه علمی و فرهنگی «دارالحدیث» عصر روز پنجشنبه، 30 مرداد در مراسم رونمایی از دانشنامه امام مهدی(عج) اظهار کرد: در دانشنامه امام مهدی(عج) چند مطلب بسیار مهم درج شده است که یکی از آن مطالب بسیار مهم دیدگاه اهل سنت و شیعه به مسئله مهدویت است که هر دوی آنان معتقد به وجود منجی عالم بشریت داد.
وی ادامه داد: در مقدمه این دانشنامه روایات متعدد و معتبری از علمای شیعه و سنی گردآوری شده است که در رابطه باهر یک از آنان به تفضیل توضیح داده شده است و این مورد نشانگر این است مسئله اعتقاد به حضرت مهدی(عج) مختص به شیعه و سنی نیست بلکه تمام مذاهب اسلامی یک عقیده و باور عمیق نسبت به وجود منجی عالم بشریت دارند.
رئیس مؤسسه علمی و فرهنگی «دارالحدیث» با بیان اینکه شیعه و سنی در رابطه با حضرت مهدی(عج) در 8 مورد اشتراک دارند و در 3 مورد افتراق، گفت: اینگونه اختلاف نظرها در هر موردی ممکن است اتفاق بیفتد آن چه بسیار مهم و کاربردی است عمل به سیاستهای حکومتی حضرت مهدی(عج) است که یکی از نیازهای مبرم جامعه امروزی نیز محسوب میشود و سیاستمداران و دولتمردان باید با آگاهی از اینکه سیاستهای فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و قضاییه آن حضرت چگونه خواهد بود باید به وظایف خود عمل کنند و به دستورات اسلام و قرآن جامه عمل بپوشانند.
توسعه و تعمیق معرفت از اهداف فرهنگی امام مهدی (عج) است
آیتالله محمدی ریشهری با اشاره به روایاتی از امام صادق(ع)، گفت: توسعه و تعمیق معرفت و بصیرتافزایی همراه با معرفت از اهداف فرهنگی منجی عالم بشریت است که باید مورد توجه متولیان فرهنگی قرار گیرد.
وی افزود: از دیگر سیاستهای فرهنگی آن حضرت، توسعه مساجد و مراکز فرهنگی است که در رأس نظام جمهوری اسلامی ایران نیز باید باشد و نه تنها باید مساجد را در شهرها گسترش دهند بلکه باید در هر جای زمین که امکان زندگی وجود دارد مساجد را گسترش دهند.
مبارزه قاطع با فسادها و انحرافات، از اهداف اقتصادی حضرت مهدی(عج)
وی با بیان آیاتی از قرآن کریم، اظهار کرد: مبارزه قاطع با فسادها و انحرافات اخلاقی و پایان دادن به دولتهای ابلیس و از بین بردن آنان به صورت اصولی از اهداف اقتصادی آن حضرت است.
رئیس مؤسسه «دارالحدیث» با بیان اینکه سیاستها به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر روی جامعه اثر میگذارند، اضافه کرد: سیاستهای اقتصادی مانند نظم ستیزی، پیشرفتهای علمی و فنی، تقویت روابط اجتماعی به صورت غیرمستقیم بر جامعه اثر میگذارد و از سیاستهای اقتصادی زمان ظهور آن حضرت استفاده از هر یک از آنان به صورت مثبت و فقرزدایی و از بین بردن گرفتن سود است که به صورت مستقیم در جامعه موثر است.