علیرضا داوودنژاد، کارگردان سینما در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره برگزاری جشنواره فیلم مقاومت گفت: جنگ ابعاد وسیعی دارد، ضمن اینکه معتقدم درباره جنگ 8 ساله حرفهای ناگفته زیادی باقی مانده است که باید به آنها پرداخته شود. همچنین در جنگ موضوعاتی مطرح شده که تا به امروز کسی به شکل جدی به آنها نپرداخته، مضامینی که جای کار دارد و توجه زیادی را طلب میکند.
وی افزود: فیلمهای جنگی معمولا دو برابر یک فیلم معمولی سینمایی هزینه دارد، بنابراین باید مسئولان و نهادهای مربوطه در این مورد توجه جدی داشته باشند. نکته دیگر اینکه متاسفانه سینمای جنگ و مقاومت در طول این سالها مهجور واقع شده و یکی از دلایل مهم آن کمبود بودجه است، پس نیاز است تا با کارشناسی صحیح، نسبت به این موضوع بررسی لازم انجام شود.
کارگردان فیلم «مرهم» با بیان اینکه نهادهای زیادی هستند که هر ساله تولیداتی در زمینه جنگ و دفاع مقدس دارند، بیان کرد: هر ساله این نهادها بودجهای را برای ساخت تولیدات مربوط به دفاع مقدس و جنگ درنظر میگیرند و یا برای ساخت چنین فیلمهایی به این نهادها کمک میشود، اما باید بررسی شود که این بودجه واقعا صرف ساخت تولیدات در این زمینه میشود؟
وی درباره علاقه خود به سینمای جنگ چنین توضیح داد: سال 64 فیلمنامهای با نام «مینیاتور» را نوشتم ضمن اینکه حدود 6 سال پیش هم فیلمنامه «چشمه» را نوشتم که درباره همین موضوع بود، اما متاسفانه هیچ کدام از این دو فیلمنامه به مرحله تولید نرسید. در سینمای دفاع مقدس، باید کاغذبازیها برای ساخت یک فیلم از بین رود، چراکه همه میدانیم در این ژانر تعداد تولیدات جدید به انداره انگشتان دست هم نمیرسد، پس باید همه با هم همکاری کنیم تا تولیداتمان را در این زمینه افزایش دهیم.
داودنژاد درباره نقش مسئولان در اعتلای سینمای دفاع مقدس چنین توضیح داد: کشور ما یکی از کشورهایی است که در بطن جنگ قرار داشته است، بنابراین نمیتوانیم نسبت به آن بیتفاوت باشیم. مسئولان و نهادهای ذیربط نیز باید نگاه جدی نسبت به این ژانر سینمایی داشته باشند.
وی در پایان با اشاره به اهمیت جشنواره دفاع مقدس خاطرنشان کرد: جشنوارههای زیادی در طول سال در کشور برگزار میشود اما جشنواره مقاومت با توجه به موضوع و اهدافی که دنبال میکند از اهمیت ویژهای برخوردار است.