کد خبر: 1448659
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳
موسوی‌‌بلده بیان کرد:

نهضت قرآنی شکل گرفته در ایران؛ مدیون استادان «مولایی» و «مروت»

گروه فعالیت‌های قرآنی: استاد و پیشکسوت قرآنی گفت: این نهضت قرآنی که امروزه در جامعه قرآنی و بین نوجوانان و جوانان قرآنی شکل گرفته را مدیون استاد مولایی و استاد مروت هستیم.

سیدمحسن موسوی‌‌بلده، استاد و پیشکسوت قرآنی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره استاد ابراهیم پورفرزیب(استاد مولایی) و خدمات قرآنی که ایشان داشته‌اند، گفت: استادان مولایی و محمدتقی مروت به عنوان بنیان‌گذاران و پایه‌گذاران نهضت جدید قرآنی کشور هستند و نهضت جدید قرآنی کشور به نام این اساتید ثبت شده است.
این مدرس قرآن افزود: این نهضت قرآنی که امروز در جامعه قرآنی و بین نوجوانان و جوانان قرآنی شاهد هستیم و موجب شده تا سطح جوانان قرآنی ما در دنیا بالا باشد، مدیون استادان مولایی و مروت است.

اساتید قرآنی کشور محصول جلسات استاد مولایی هستند
موسوی‌بلده عنوان کرد: استاد مولایی با سن، تجربه و پیشینه‌ای که دارد، برترین اساتید قرائت را که هم‌اکنون در کشور فعالیت دارند، تربیت کرده است.
مؤلف کتاب حلیة‌القرآن ادامه داد: استاد مولایی، سبک جدید علم قرائت را در ایران به اتفاق استاد مروت، بنیان‌گذاری کردند که جلسات این دو استاد، قبل از انقلاب در تهران، تخصصی‌ترین جلسه قرائت کشور بود. استاد مولایی از نظر شخصیتی واقعا معلم قرآن بودند؛ هم اطلاعات قرآنی، تفسیری و معارف قرآنی بالایی داشتند و هم استادی، متخلق به اخلاق قرآنی بودند.

لبخند استاد مولایی، جذب‌کننده قرآن‌آموزان بود
این پیشکسوت قرآنی در ادامه گفت: استاد مولایی بسیار باشخصیت، دوست‌داشتنی، متین و موقر بود و آن لبخندهای زیبایی که همیشه در جلسات قرآنی‌اش بر لب داشت و همیشه بچه‌های قرآنی را با لبخند خود جذب می‌کرد از ویژگی‌های استاد مولایی بود.
عضو هیئت امنای سازمان دارالقرآن افزود: در سال‌های قبل از انقلاب، استاد مروت که از استاد مولایی جوان‌تر بود به احترام استاد مولایی، جلسات هر شب ماه رمضان را دایر نمی‌کرد، اما استاد مولایی در 30 شب ماه رمضان جلسات قرآن داشت و جلسات استاد مولایی در این ماه شریف، تنها جلسه‌ای بود که اگر قاریان مصری در ماه رمضان به ایران می‌آمدند هر 30 شب را در این جلسه شرکت می‌کردند.

آثار تاریخی به جامانده از قاریان مصری مربوط به جلسات استاد مولایی است
موسوی‌بلده ادامه داد: آن آثار تاریخی که از قاریان مصری قبل از انقلاب اسلامی در ایران ضبط شده و پخش می‌شود مربوط به جلسات استاد مولایی بود. استاد مولایی، علاوه بر تدریس و تربیت قاری به حفظ هم اهتمام زیادی داشت و شاگردان خود را برای حفظ قرآن تشویق می‌کرد که شهریار پرهیزکار، مرتل و حافظ کل قرآن کریم یکی از محصولات جلسه استاد مولایی است.
وی اظهار کرد: استاد مولایی، کتاب‌های علم قرائت هم نوشت که کتاب «تهذیب القرائه» از تألیفات ایشان است. از دیگر ویژگی‌های استاد مولایی این است که ایشان همواره بسیار خیّر بوده‌اند و صندوق اندوخته(قرض‌الحسنه) نیکان در مسجد لاله‌زار را راه‌اندازی کرد و مسئولیت آن صندوق را برعهده داشت.
این استاد قرآنی به بیان خاطره‌ای از استاد مولایی پرداخت و گفت: خاطره‌ای که از استاد مولایی قبل از انقلاب اسلامی دارم ایشان در شب‌های جمعه که جلسه داشت زمانی که جلسه تخصصی قرائت تمام می‌شد، دعای کمیل خوانده می‌شد و استاد مولایی تمام دعای کمیل را از حفظ می‌خواند و دعای ندبه را هم شخصاً می‌خواند.
وی در پایان گفت: همه چیز درباره استاد مولایی در اوج خودش بود و به نظرم ایشان بنده خالص خدا بود و امیدوارم از بستر بیماری خارج شود و جامعه قرآنی همانند گذشته از وجود ایشان استفاده کند.

احمدی
|
-
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۴ - ۱۲:۰۳
0
0
خدا هر سه استاد بزرگ و قرآنی استاد مروت و استاد مولایی و استاد موسوی را حفظ کند
captcha