به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین حکمتعلی مظفری، امامجمعه موقت اراک، 28 شهریورماه در خطبههای نماز جمعه این شهرستان گفت: در هشت سال جنگ تحمیلی، نگاه ایران به دفاع مقدس و جنگ از منظر سلطهطلبی نبود بلکه در جای جای خاطرات دفاع مقدس هویت دینی، غیرت اسلامی و دفاع جانانه از کیان و ارزشهای نظام موج میزند.
وی افزود: معرفی چهره اسلام بهعنوان دین قدرتمند و مقتدر با پشتیبانی قوی مردمی و غیرت و انسجام دینی از دستاوردهای بزرگ دفاع مقدس است.
امامجمعه موقت اراک اظهار کرد: از ارزشهای دیگر دفاع مقدس حمایت قاطع از حریم ولایت فقیه و اهمیت نقش رهبری در هدایت جامعه بود که این مهم بهعنوان محور اتحاد و ارزشمداری نظام به برکت دفاع مقدس برجسته شد.
حجتالاسلام مظفری گفت: اگرچه جنگ خرابی و مشکلات خاص خود را به همراه دارد اما مردم ایران در هشت سال جنگ تحمیلی با صبر و مقاومت در برابر همه سختیها و شجاعت و پایمردی در عرصههای سازندگی توانستند ظرفیتهای داخلی کشور را در تولید تقویت کنند و امروز ایران برخوردار از تجارب گرانسنگ و دستاوردهای بکر و ناب است.
وی عنوان کرد: تقویت اعتماد به نفس در لایههای اجتماعی نظام بهویژه خودباوری جوانان، تقویت اتحاد و اقتدار ملی، تبلور فرهنگ بسیجی و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه از برکات مهم هشت سال دفاع مقدس است.
امامجمعه موقت اراک ادامه داد: ایران اسلامی امروز به برکت بارور شدن نهال الگوی حاکمیت اسلامی، پرچمدار بیداری اسلامی و مبارزه با ظلم و استکبار در جهان است و تفکر بسیجی و شهادتطلبی به جریانی فرامرزی تبدیل شده است.
حجتالاسلام مظفری اظهار کرد: ایران مقتدر امروز در جهان در تمامی عرصهها بهویژه ارکان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی حرف برای گفتن دارد و نقشآفرینی میکند.
وی در بخشی از سخنانش خود با تبریک سال تحصیلی جدید بیان کرد: تعلیم و تربیت دینی محور راهبری فکری و اجرایی کشور است و وزارتخانههای آموزش و پرورش و آموزش عالی باید به تربیت صحیح اخلاقی و دینی در کنار مهارتهای علمی اهتمام ورزند.
امامجمعه موقت اراک ادامه داد: نوجوانان و جوانان امانت الهی و سرمایههای فردای نظام جمهوری اسلامی هستند و باید اهداف سند آموزشی دینمحور که بر تزکیه و تربیت بر مبنای موازین اسلامی استوار است با حساسیت در مراکز آموزشی جاری شود.
حجتالاسلام مظفری گفت: نباید اجازه داد که محیطهای علمی و فرهنگی آلوده به افکار الحادی، ضد دینی و انحرافی شود و جوانان به جای سیاستورزی و رشد علمی و دینی به سیاستزدگی و ابزار دست جریانات منحرف تبدیل شوند.
وی عنوان کرد: استادان و معلمان راهبران علمی و تربیتی جامعه هستند و باید روحیه شهادتطلبی، وجدان کاری، اعتماد به نفس بالا و تحولآفرینی را در نسل آتی کشور نهادینه کنند.
امامجمعه موقت اراک اسلام را دینی کامل و مترقی عنوان کرد و افزود: در اسلام تمامی ظرفیتهای سعادت بشری پیشبینی شده و فلسفه این سعادت در توکل به خدا، نگریستن به زندگی دنیوی بهعنوان فرصت دستیابی به مقصد طلایی معنوی دیده شده است.
حجتالاسلام مظفری اظهار کرد: یکی از ظرفیتهای مهم در اسلام، اشاعه فرهنگ فقرزدایی است که در ابعاد مادی و فرهنگی به آن تأکید شده و برای دستیابی به این هدف باید به ترویج عدالت اجتماعی، توزیع عادلانه ثروت در جامعه، تغییر نگاه مادیگرایی و تقویت فرهنگ انسانی توجه کرد.