کد خبر: 4310431
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴

قرائت جمعی بانوان حافظ جامعةالقرآن در آستان قدس رضوی

26 بانوی حافظ قرآن عضو جامعة‌القرآن‌الکریم و اهل‌البیت(ع) از شعبه رسالت تهران طی اردوی زیارتی مشهد، در حرم علی بن موسی‌الرضا(ع) اقدام به قرائت جمعی سوره پایانی قرآن کردند.

قرائت جمعی از بانوان حافظ قرآن مرکز رسالت تهران در آستان قدس رضویبه گزارش ایکنا، 26 نفر از بانوانی که در دوره یکساله تخصصی حفظ قرآن مرکز بانوان شعبه رسالت تهران، وابسته به مؤسسه جامعةالقرآن‌الکریم و اهل‌البیت(ع) قم شرکت کرده و موفق به حفظ کامل قرآن شده بودند، در آئین اختتامیه این دوره تجلیل شدند.

چندی پیش به منظور تجلیل از تلاش این حافظان کل قرآن آنها به اردوی زیارتی مشهد مقدس اعزام شده و از جمله مهمترین اقداماتی که در این سفر به انجام رساندند، گردهمایی در صحن و سرای حرم مطهر رضوی و قرائت دسته‌جمعی سوره پایانی قرآن کریم به عنوان آخرین سوره‌ای که حفظ کردند و تقدیم آن به ساحت علی بن موسی‌الرضا (ع) بود.

طرح فشرده حفظ یک‌ساله قرآن با هدف تربیت حافظان تخصصی کل قرآن هر ساله اجرا می‌شود. این طرح با انجام مرحله استعداد‌یابی در فصل تابستان آغاز شده و برگزیدگان نهایی، طی ۱۲ ماه مستمر (از مهرماه تا نیمه شهریور)، به درجه حافظ کل قرآن نائل می‌شوند.

یادآور می‌شود، متقاضیان شرکت در دوره جدید می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام با شماره تلفن ۰۲۱۷۷۸۸۲۹۶۵ تماس گرفته یا به صورت حضوری به مرکز تخصصی رسالت بانوان و نوجوانان تهران واقع در تقاطع بزرگراه‌‌های شهیدان حسن باقری و قاسم سلیمانی، ضلع شمال شرقی مراجعه کنند.

 

انتهای پیام
captcha