به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) بخش شیمی درمانی مرکز پزشکی امام حسین(ع) با حضور پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.
در این مراسم که تنی چند از مسئولان دانشگاه و بیمارستان امام حسین(ع) ، اساتید و اعضای هیات علمی، هیات مدیره موسسه خیریه بهنام دهشپور و جمعی از خیرین مرتبط با این موسسه و خیرین سلامت نیز حضور داشتند، پیوندی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تسلیت شهادت امام جواد(ع) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس از همکاری خیرین سلامت و خیرین موسسه دهش پور در نوسازی و تجهیز بخش شیمی درمانی بیمارستان امام حسین (ع)، تنها بیمارستان مرجع شرق تهران و کاهش دغدغهها و مشکلات بیماران آن قدردانی کرد.
وی با اشاره به مشکلات و چالشهای نظام سلامت خواستار مشارکت خیرین و نیکوکاران در کاهش دغدغههای نظام سلامت و دانشگاه شد و همکاری در کارهای خیر را از سنن حسنه برشمرد که در تاریخ و فرهنگ و شریعت ما از قدیم الایام وجود داشته و در سالهای اخیر توجه یشتری نسبت به حوزه بهداشت و درمان معطوف داشته است.
پیوندی گفت: ما به تنهایی و فقط با اتکا به اعتبارات دولتی نخواهیم توانست مشکلات نظام سلامت را رفع کرده و خدمتی در شان مردم ارایه دهیم بنابراین از بخش خصوصی، خیرین، نیکوکاران و... میخواهیم در این زمینه ما را یاری دهند تا با گسترش این همکاریها در تمام بیمارستانها شاهد رفع مشکلات و ارایه خدمات بهینه به بیماران باشیم.
وی در ادامه اظهار داشت: برآورد میشود سالانه 800 میلیارد تومان در کشور صرف هزینههای داروهای شیمی درمانی بیماران سرطانی میشود که هزینههای کمر شکنی برای بخش سلامت و بیماران میباشد. باید راهکارهای مناسبی برای افزایش طول عمر باکیفیت، افزایش نشاط و شادابی بیماران سرطانی و خانوادههای آنان در نظر بگیریم.
پیوندی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شروع تدوین دستورالعملهای تجویز داروهای شیمی درمانی در وزارت بهداشت بر لزوم تعریف شاخصهای دارویی در درمان سرطان و تجویز داروهای شیمی درمانی تاکید کرد تا ضمن تجویز منطقی داروها و کاهش بار مربوط به هزینههای درمان، بهترین خدمات درمانی به بیماران ارایه شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت، این برنامه را سبب کاهش دغدغههای مردم و نظام سلامت، ارایه خدمات مطلوبتر و افزایش رضایتمندی مردم دانست و در ادامه افزود: بیشترین هزینه دولتها همواره در حوزه بهداشت و درمان است و در کشور ما نیز خوشبختانه با دیدگاه مثبت و متعالی مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و مسئولان نظام سلامت توجه همه دست اندرکاران به این مقوله جلب شده است که این موضوع را در سال 1393 به فال نیک می گیریم.
وی در خاتمه سخنان خود ضمن قدردانی از تلاشهای هیات مدیره و خیرین موسسه بهنام دهش پور در نوسازی و تجهیز این بخش اظهار امیدواری کرد که شاهد افتتاح بخشهای جدید در سایر مراکز نیز باشیم تا بتوانیم خدمات خوبی را به مردم شریف کشورمان ارایه دهیم و از خیرین سلامت خواست با ارایه راهکارها، پیشنهادات و نظرات سازنده خود دانشگاه را در ارایه خدمات مطلوب به مردم یاری دهند.