کد خبر: 2000055
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۰۷

تشييع پيكر 4 نفر از بانوان شهيد انفجار تروريستی مهاباد در اروميه و شاهين دژ

گروه اجتماعی: پيكر پاك 4 نفر از شهدای حادثه تروريستی مهاباد در ميان حزن و اندوه مردم اروميه و شاهين دژ تشييع و به خاك سپرده شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، پيكر پاك و مطهر شهيد «فاطمه غلامی» و شهيد «پيمانه ابراهيم زاده» روز گذشته با حضور حجت الاسلام والمسلمين «غلامرضا حسنی» نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه اروميه، فرماندهان نظامی و انتظامی، اقشار مختلف مردم شهيد پرور اروميه در ميان حزن و اندوه از ميدان انقلاب به طرف خيابان امام اين شهر تشييع و در قطعه شهدای باغ رضوان به خاك سپرده شد.
«وحيد جلال زاده» استاندار آذربايجان غربی قبل از تشييع پيكر اين شهيدان با عرض تسليت شهادت جمعی از هم وطنانمان در حادثه تروريستی مهاباد اين حركت ننگين را محكوم كرد و گفت: دشمنان انقلاب اسلامی بدانند با اين گونه اعمال مذبوحانه هر گز به اهداف شوم خود دست نخواهند يافت و همين مردم هميشه در صحنه جواب كوبنده ای به آنان و ايادی استكبار خواهند داد.
همچنين پيكر پاك شهيدان «زينب رحيمی» 30 ساله و شهيده «اعظم كرامت» 29 ساله نيز با همراهی مردم شهيدپرور شاهين دژ و در حاليكه حاضران شعارهای مرگ بر آمريكا، مرگ بر اسرائيل، مرگ بر منافق و شهيد راهت ادامه دارد سر می دادند، تشييع و به خاك سپرده شدند.
captcha