کد خبر: 2616671
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۵

اعلام آمادگی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری برای برگزاری چهارمین دوره مسابقات وبلاگ نویسی نماز

گروه اجتماعی: سرپرست جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آمادگی کامل این نهاد برای برگزاری چهارمین دوره مسابقات وبلاگ نویسی نماز، گره‎زدن معارف و ارزش‎های دینی با فضای مجازی را در راستای ارتقای فرهنگ ضروری دانست.

 

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، وحید خلیلی اردلی، سرپرست جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری 17 آذرماه در نشست ستاد اقامه نماز استان، از فضای مجازی به عنوان یک ابزار نوینِ در اختیار فرهنگ نوشتاری و ارتباطات رسانه‎ای بشر یاد کرد.

وی با اشاره به گسترش، تنوع و نفوذ روزافزون حوزه‌ تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات در کشور، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب به عنوان اولین شخصیت نظام، حساسیت و اهمیت موضوع رسانه و فضای مجازی را به همگان گوش زد کرده است.

خلیلی دستور رهبری در سال 84 مبنی بر لزوم تشکیل جنبش نرم‎افزاری در داخل کشور را یادآور شد و افزود: از آن سال به بعد افراد، گروه‌ها و تشکل‎های فراوانی در راستای تبیین اهمیت دانش نرم‌ افزاری و فضای مجازی در درون کشور فعالیت کردند.

وی با بیان اینکه فضای مجازی اکنون به یک واقعیت انکار ناپذیر تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: تنوع و گستردگی این فضا ذائقه نسل جوان و نوجوان ما را با خود هماهنگ و همسو کرده است، بر همین اساس برنامه‎ریزی و عدم غفلت از این حوزه ضروری است.

خلیلی ضرورت گره‎زدن معارف و ارزش‎های دینی با فضای مجازی را یادآور شد و بر لزوم بیداری و برنامه‎ریزی صحیح مسئولان و متولیان امر در این عرصه تاکید کرد.

وی برگزاری مسابقات وبلاگ نویسی توسط ستاد اقامه نماز را حرکتی به موقع و بهنگام دانست و از آمادگی کامل مجموعه جهاددانشگاهی برای برگزاری این دوره از مسابقات خبر داد.

خلیلی گره‌خوردن فرهنگ با ابزار هنر را موجب بقا و ماندگاری این حوزه موثر دانست و گفت: فضای مجازی به عنوان یک پدیده هنری تلقی می‎شود بنابراین گره خوردن فرهنگ با این عرصه بقاء و معرفی عمیق‎تر و اثر بخش‌تر آن را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش ایکنا، در این نشست جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری طی حکمی از سوی نماینده ولی فقیه در استان به عنوان مسئول کمیته هماهنگی برگزاری چهارمین دوره مسابقه وبلاگ نویسی نماز منصوب و معرفی شد.

 

captcha