به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) نشست علمی یاد شده روز پنجشنبه 30 بهمن از ساعت 10 تا 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزارخواهد شد.
سیدعلی حسینیزاده، استادیار گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و ارائه کننده بحث در توضیحاتی درباره این نشست گفت: سوال اساسی در زمینه موضوع نشست این است که آیا روشهای تربیتی قرآن و یا به تعبیری روشهای تربیت الهی که درقرآن به کار رفته است نظیر روش ابتلا و امتحان قابل تعمیم به سایر مربیان است و هر مربی میتواند آنها را به کار گیرد و در تربیت دیگران از آنها بهره ببرد؟.
وی ادامه داد: ممکن است در پاسخ گفته شود که شکی نیست که قرآن کتاب تربیتی است و برای این است که هم دیگران از طریق آن تربیت شوند و هم روشهای تربیتی آن را در باره دیگران به کار گیرند و دیگران را تربیت کنند ولی همه روشهای الهی قابل تعمیم به سایر انسان نیست چرا که خداوند دارای علم و اختیار و قدرت و حکمتی است که انسان دارای چنین امکاناتی نیست.
این محقق قرآنی تصریح کرد: پاسخ به این ابهام و وجوه تعمیم روشهای تربیتی قرآن کریم در این نشست بررسی میشود و طی آن با طرح ده دلیل به اثبات ا امکان تعمیم روشهای تربیت الهی بلکه لزوم آن میپردازیم. از جمله این ادله تربیتی بودن قرآن کریم، خلیفه الهی انسان و ... است.