آیتالله غلامعلی نعیمآبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به جایگاه مجلس خبرگان اظهار کرد: در مجلس خبرگان یک جایگاه علمی وجود دارد که شخص باید مجتهد باشد که شورای نگهبان آن را تأیید میکند اما این موضوع کافی نیست؛ چراکه افرادی وجود دارند که ملا هستند اما مدیر نیستند.
ویژگیهای نماینده مجلس خبرگان
وی افزود: یک نماینده مجلس خبرگان باید بصیرت بالای سیاسی و اجتماعی داشته باشد تا در صورتیکه خدای نکرده روزی که مجبور شدیم برای رهبری جانشین تعیین کنیم با مشکل مواجه نشویم. هرچند ما میگفتیم خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار اما امام را از دست دادیم و روزی مباد که در جایگزین مقام معظم رهبری و پیدا کردن جانشین ایشان که خداوند عمر ایشان را طولانی کند، مشکلی پیش بیاید؛ چراکه باید شناخت افراد به گونهای باشد که در انتخاب ولی فقیه کسی انتخاب شود که میتواند سکاندار این کشتی باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در اینجا فقط علم مطرح نیست بلکه یک نماینده مجلس خبرگان باید شجاعت، تدبیر و سایر شرایطی که قانون اساسی مطرح میکند را داشته باشد. خبرگان باید همان حال و هوای رهبری را داشته باشد تا بتواند یک رهبر با آن شرایط انتخاب کند.
انتخابات دوره کنونی هیئت رئیسه مجلس خبرگان تفاوتی با دورههای قبلی ندارد
وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به نزدیک بودن انتخابات هیئت رئیسه مجلس خبرگان، به نظر شما این انتخابات با انتخابات قبلی تفاوت خاصی دارد؟ اظهار کرد: بنده تفاوت خاصی را احساس نمیکنم. خبرگان و افرادی که خود را دارای صلاحیت میدانند، خود را یا برای کمیسیون یا برای ریاست کاندید میکنند و بنده هم چند بار برای کمیسیونها کاندیدا شدم و رأی آوردم.
عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان اظهار کرد: مجلس خبرگان کانون بصیرت و عقلانیت نظام است که افرادی خود را برای عضویت در هیئترئیسه آن مطرح میکنند و خبرگان هم بر اساس تشخیص خود، شخصی را انتخاب میکنند. در این دوره از انتخابات هم تفاوت خاصی با دورههای قبلی وجود ندارد و خبرگان منتظرند چه کسی کاندید میشود تا شخص اصلح را انتخاب کنند.