کد خبر: 3055437
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۱
حجت‌الاسلام آقایی:

حفظ آنلاین قرآن نیازمند یک نهاد متولی است

گروه فضای مجازی: سخنگو و معاون هماهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: حفظ آنلاین قرآن نیازمند یک نهاد متولی است تا بتواند در این زمینه برنامه‌هایی را در راستای تحقق خواسته مقام معظم رهبری انجام دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید آقایی، سخنگو و معاون هماهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تحقق خواسته مقام معظم رهبری مبنی بر پرورش 10 میلیون حافظ قرآن، اظهار کرد: پرورش 10 میلیون حافظ شاید به عنوان یکی از مهم‌ترین مطالبات مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر مطرح شده است. ابتدا مطالبه ایشان یک میلیون و سپس سه میلیون بود، اما با توجه به فضای خوبی که در این زمینه انجام شد، مطالبه ایشان به 10 میلیون افزایش یافت و این امر حکایت از آن دارد که  کشورمان این ظرفیت را دارد تا هم جوانان و نوجوانان و هم نهادهای دست‌اندرکار در این زمینه قدم بردارند.

وی افزود: مطالبه مقام معظم رهبری به ما این موضوع را می‌فهماند که شعار «ما می‌توانیم» نه تنها در عرصه تکنولوژی و صنعت بلکه در همه عرصه‌ها حتی در پرورش 10 میلیون حافظ قرآن صادق است. همان‌گونه که در عرصه‌های علمی توانسته‌ایم بدرخشیم می‌توانیم درعرصه‌های پرورش حافظ و قاری قرآن هم فعال باشیم.

تحقق شعار مقام معظم رهبری نیازمند عزم ملی است

سخنگوی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به حفظ آنلاین قرآن تصریح کرد: تحقق شعارمقام معظم رهبری نیازمند عزم ملی، برنامه ملی و تقسیم کار ملی است که در این تقسیم کار باید نقشه راهی تهیه شود.

وی بیان کرد: نقشه راه باید توسط نهادهایی همچون شورای عالی قرآن طراحی شود که در آن نقشه راه، جانمایی و آمایش سیاست‌ها و فعالیت‌ها انجام شود. متأسفانه هم‌اکنون آمایش فعالیتی به طور مشخص انجام نشده و تقسیم کار مشخصی صورت نپذیرفته است.

حجت‌الاسلام آقایی اظهار کرد: هر یک از نهادها بر حسب احساس وظیفه‌ای که نسبت به تحقق مطالبه مقام معظم رهبری دارند، باید برنامه‌ای را انجام دهند. سازمان اوقاف و امورخیریه، آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه هر یک در این زمینه اقداماتی را انجام داده‌اند.

تقویت پایگاه حفظ قرآن در سال 94

وی بیان کرد: تقویت مؤسسات و پایگاه حفظ قرآن در مساجد در سال جاری محقق خواهیم کرد. همچنین باید فعالیت‌های هم‌افزایی براساس نقشه راه مشخص انجام شود.

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد تصریح کرد: حفظ آنلاین قرآن نیازمند یک نهاد متولی است تا بتواند در این زمینه برنامه‌هایی را در راستای تحقق خواسته مقام معظم رهبری انجام دهد.

وی بیان کرد: یکی از فواید نقشه راه این است که هر نهادی موظف به انجام یک فعالیتی است و در نهایت نمی‌تواند از آن فعالیت شانه خالی کند. متأسفانه در نقشه‌های راه سهم خانواده‌ها بسیار ناچیز است در حالی که خانواده‌ها می‌توانند نقش مؤثری در این زمینه داشته باشند.

حجت‌الاسلام آقایی اظهار کرد: ما باید به جای برگزاری جلسات و نشست‌های مختلف برای موضوع حفظ آنلاین قرآن، آن را به درون خانواده‌ها ببریم و در نهایت راهبردها و راهکارها را تعیین کنیم تا بتوانیم در این زمینه مؤثر باشیم.

captcha